Εξαιρετικά επίπεδα ανέσεων προσφέρει η νέα M-Class, ενώ και σε οδηγική συμπεριφορά και οδηγικά χαρακτηριστικά είναι βελτιωμένη.

Εξαιρετικά επίπεδα ανέσεων προσφέρει η νέα M-Class, ενώ και σε οδηγική συμπεριφορά και οδηγικά χαρακτηριστικά είναι βελτιωμένη.

Στο δρόμο: Υπερ-άνετη και πολύ ασφαλής

(22/5/2012)

Πληθωρική είναι η παρουσία της νέας M-Class και στο δρόμο, όπου παρέχει υψηλά επίπεδα ανέσεων στους επιβάτες της, οι οποίοι είναι σε θέση να απολαύσουν «ατσαλάκωτοι» μακρινά ταξίδια. Επίσης, το μεγάλο 4x4 της Mercedes έκανε ένα αισθητό βήμα προς τα εμπρός και στον τομέα της οδηγικής συμπεριφοράς. Το ηλεκτρικό τιμόνι της είναι πιο άμεσο και ακριβές, δίνοντας, επιτέλους, στον οδηγό, μια καλή ιδέα του τι γίνεται με τους τροχούς του. Οι κλίσεις στις στροφές και οι πλεύσεις έχουν περιοριστεί και το αυτοκίνητο δεν δείχνει ούτε τον όγκο, ούτε τα κιλά του, στο βαθμό που το έκαναν οι παλαιότερες γενιές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Από εκεί και πέρα, η μόνιμη τετρακίνηση (4MATIC) είναι παρούσα, όπως και το προηγμένο ESP (4ETS) και αμφότερα παρέχουν σταθερότητα και πρόσφυση ασχέτως οδικών συνθηκών. Σε συνδυασμό με το σύστημα υποβοήθησης της εκκίνησης σε ανηφόρα (start-off assist) και το σύστημα ελέγχου της ταχύτητας στην κατάβαση (DSR), η ML θέτει εαυτόν έτοιμο και για εκτός δρόμου εξορμήσεις.

NEO PROACE
NISSAN