Η Parrot αναπτύσσει ένα... όλα σε ένα ηχοσύστημα με λειτουργικο Android.

Η Parrot αναπτύσσει ένα... όλα σε ένα ηχοσύστημα με λειτουργικο Android.

Parrot με σύστημα Android

(11/6/2012)

Η γαλλική φίρμα, Parrot, στοχεύει σε αυτό που οι περισσότεροι οδηγοί επιθυμούν: στο να έχουν όλα τα συστήματα ψυχαγωγίας και πληροφόρησης συγκεντρωμένα σε μια συσκευή.

Με αυτή την ιδέα, η Parrot συνεργάστηκε με ένα από τα καλύτερα λογισμικά προγράμματα του κόσμου, το Android της Google και ανέπτυξε ένα σύστημα ψυχαγωγίας και πληροφορίας, από όπου θα μπορεί ο κάθε οδηγός να συλλέξει τις πληροφορίες για το αυτοκίνητο, να συνδέσει το κινητό του και να ακούσει τη μουσική που επιθυμεί. Εταιρείες που συμφώνησαν στη συνεργασία με την Parrot για το μελλοντικό σύστημα είναι η Renault, Volkswagen, BMW και Toyota, οι οποίες στα τελευταία τρία χρόνια ξόδεψαν εκατομμύρια ευρώ για την ανάπτυξη του ηχοσυστήματος με λογισμικό Android.
Τέλος, η Parrot αναφέρει ότι η συγκεκριμένη τεχνολογική επίτευξη είναι ένα σύστημα που πολλοί θα ενδιαφερθούν να το αποκτήσουν, ενώ πριν περίπου ένα χρόνο συναντήσαμε την πρώτη γενιά, η οποία διαθέτει φωνητικό έλεγχο και πολλαπλές χρήσης στο ραδιόφωνο. Μέχρι τώρα έχουν πουληθεί περίπου 20 με 25.000 κομμάτια, ενώ υπάρχει δυνατότητα να πουληθεί και μεμονωμένα με μόλις 290 δολάρια. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto