Mitsubishi L200... Ειδικών Αποστολών
Διαβάστηκε από 6979 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/8/2012
Το Mitsubishi L200 αποτελεί έναν ικανότατο σύμμαχο στο πλευρό του σύγχρονου επαγγελματία. Με αφορμή τα 50 χρόνια της εταιρίας στην Ελλάδα, τώρα διατίθεται με όφελος έως 2.500 ευρώ.

Η πολύχρονη εμπειρία της Mitsubishi Motors στις εκτός δρόμου προτάσεις και στους αγώνες αντοχής, όπως το θρυλικό Ράλι Ντακάρ, αποτελεί το μεγαλύτερο εχέγγυο για το χαρακτήρα και τις δυνατότητες του L200. Πρόκειται για ένα πραγματικό εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία αλλά και του απαιτητικού χομπίστα, που θέλει να κουβαλάει φορτία και εξοπλισμό εκεί που δύσκολα φτάνουν άλλα οχήματα.

Χάρη στο στιβαρό πλαίσιο, τις εξαιρετικές αναρτήσεις αλλά και στα υπερσύγχρονα συστήματα 4κίνησης «Easy Select 4WD» και «Super Select 4WD», το L200 είναι σε θέση να υπερβεί οποιοδήποτε εμπόδιο, κινούμενο με άνεση ανεξαρτήτως εδαφικού αναγλύφου. Ικανό να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη, διατίθεται σε τρεις τύπους αμαξωμάτων με χώρο φόρτωσης μήκους 1.505- 2.220 χλστ. και ωφέλιμο φορτίο που ξεπερνάει τον ένα τόνο, κυμαινόμενο από τα 845 έως τα 1.080 κιλά. Η ελκτική ικανότητα του οχήματος αγγίζει τα 2.700 κιλά, ενώ η ποιοτική και πλήρως εξοπλισμένη καμπίνα του μπορεί να φιλοξενήσει έως και πέντε ενηλίκους επιβάτες, προσφέροντας κάθε άνεση.

Για όλα τα γούστα

Η πληρέστατη γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις του μηχανικού συνόλου DI-D, κυβισμού 2,5 λτ., με ισχύ 128, 136 και 178 ίππων ανάλογα με την εκδοχή του αμαξώματος και τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη. Η μέγιστη ροπή αγγίζει αντίστοιχα τα 240, 314 ή 400 Nm (350 Nm στις εκδόσεις με το αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων), με τη μέση κατανάλωση καυσίμου να ξεκινά από τα 7,2λτ./100 χλμ και τις εκπομπές CO2 από τα 190 g/km.

Με έκπτωση έως 2.500 ευρώ και τρία χρόνια δωρεάν σέρβις! 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Mitsubishi φροντίζει να κάνει το όλο πακέτο ακόμα πιο δελεαστικό, καθώς με αφορμή τα 50 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά προσφέρει το L200 με εξαιρετικές προσφορές και τιμή που ξεκινάει από τα 15.315 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, για όλες τις εκδόσεις Single Cab και Club Cab εξασφαλίζει όφελος 2.000 ευρώ ή, εναλλακτικά, 1.500 ευρώ και 3ετές Δωρεάν Service. Για τις εκδόσεις Double Cab ανεβάζει το όφελος στα 2.500 ευρώ ή 2.000 ευρώ αντίστοιχα, με 3ετές Δωρεάν Service. Στα οφέλη θα πρέπει κανείς να υπολογίσει την τριετή εγγύηση μηχανικών μερών, τη 12ετή αντισκωριακή εγγύηση και την παροχή δωρεάν οδικής βοήθειας.

Δείτε εδώ τα πάντα για το Mitsubishi L200

- Γίνετε φίλος με τη Mitsubishi στο Facebook

- Δείτε το επίσημο δίκτυο Μitsubishi

»Σχολιάστε την είδηση

Tags: MITSUBISHI,

περισσότερα νέα & άρθρα »
MITSUBISHI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mitsubishi Lancer Evolution: Το πιο διάσημο μοντέλο της Mitsubishi

Mitsubishi Pajero: Φήμες επιστροφής ως πολυτελές Plug-in υβριδικό

Σχέδια οραματίζονται την 11η γενιά του Mitsubishi Lancer Evo!

Το Mitsubishi Pajero επιστρέφει το 2027 ως πολυτελές SUV

Νέες χαμηλότερες τιμές για το Mitsubishi ASX στην Ελλάδα

Αυτές είναι οι τιμές του νέου Mitsubishi Colt στην Ελλάδα

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ford Puma δυναμικές επιδόσεις με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό

Ποιο είναι το δημοφιλέστερο βαν της Ευρώπης;

Ποιο έχει το κορυφαίο πορτ μπαγκάζ των μικρών SUV;

Προλάβετε ακόμα χαμηλότερο επιτόκιο μέχρι 30/12