Το σκίτσο αυτό δεν αποκλείεται να αποτελεί μια πρόγευση της επόμενης γενιάς Octavia.

Το σκίτσο αυτό δεν αποκλείεται να αποτελεί μια πρόγευση της επόμενης γενιάς Octavia.

Είναι η νέα Skoda Octavia;

(21/8/2012)

Στο πλαίσιο δημοσιογραφικής παρουσίασης για το νέο Skoda Rapid, στελέχη της τσέχικης φίρμας, παρουσίασαν ένα... μυστηριώδες σκίτσο, ενός άγνωστου μοντέλου, που δεν αποκλείεται να αποτελεί μια πρόγευση της επόμενης γενιάς Octavia.

Βαθύτατα επηρεασμένο από το VisionD concept car, το αυτοκίνητο χαρακτηρίζεται από το ανασχεδιασμένο εμπρόσθιο τμήμα, με νέας φιλοσοφίας φωτιστικά σώματα, αλλά και από το επίσης φρεσκοσχεδιασμένο (με κοφτές γραμμές και κεκλιμένο) πίσω τμήμα, που παραπέμπει περισσότερο σε coupe και λιγότερο σε κλασικό οικογενειακό sedan. Διακρίνεται, επίσης, μια μπάρα χρωμίου, να διατρέχει τα πίσω φωτιστικά σώματα, προσδίδοντας ακόμα πιο σπορτίφ χαρακτήρα στο αυτοκίνητο.
Εάν πράγματι το σκίτσο αυτό ανταποκρίνεται στις προθέσεις της Skoda, για τη νέα Octavia, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα το 2013, τότε μιλάμε για ριζοσπαστικούς σχεδιαστικούς νεωτερισμούς, σε σχέση με το μοντέλο που γνωρίσαμε όλα αυτά τα χρόνια και το οποίο σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία και στη χώρα μας. Η νέα γενιά του μοντέλου θα βασίζεται στην MQB πλατφόρμα του VW Group και οι διαστάσεις του θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερες, σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
moto