" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στην κορυφή της γκάμας Ζ4, αναμένεται να τοποθετηθεί η M35i Performance.

Στα σκαριά η BMW Z4 M35i

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/8/2012

Η βαυαρική φίρμα ετοιμάζεται να παρουσιάσει το διακριτικά ανανεωμένο roadster, στο σαλόνι αυτοκινήτου βορείου Αμερικής το 2013, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στα σκαριά βρίσκεται και η κορυφαία Z4 M35i.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το facelift της BMW Z4 (που θα αποκαλυφθεί επίσημα στο σαλόνι αυτοκινήτου βορείου Αμερικής, το 2013), θα επικεντρωθεί στην περαιτέρω αναβάθμιση του εσωτερικού και σε κάποιες νέες σχεδιαστικές πινελιές, στο εξωτερικό. Η μεγάλη, ωστόσο, είδηση (μένει να επαληθευτούν οι πληροφορίες), αφορά στην πρόθεση των Γερμανών να αντικαταστήσουν την Z4 sDrive35iS, στην κορυφή της γκάμας, με τη νέα Z4 M35i Performance!

Αυτό που προκύπτει από τη μέχρι τώρα πληροφόρηση, είναι ότι ο εξακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 3.0 λίτρων και των 340 ίππων, αναμένεται να διατηρηθεί κάτω απ το καπό της κορυφαίας Ζ4, αλλά θα υπάρξουν ουσιαστικές αλλαγές στις αναρτήσεις και στο σύστημα διεύθυνσης, για πιο σπορ και πιο συναρπαστική οδήγηση. Στοιχεία, άλλωστε, που κάνουν ξεχωριστό το μοντέλο της βαυαρικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Tags: BMW Z4