Σχεδιαστικά, το Doblo παρά το τετραγωνισμένο αμάξωμά του δείχνει «φρέσκο» και μοντέρνο.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σχεδιαστικά, το Doblo παρά το τετραγωνισμένο αμάξωμά του δείχνει «φρέσκο» και μοντέρνο.

Fiat Doblo, Spacious!

(24/8/2012)

Με χώρους που φτάνουν και περισσεύουν και πιο σύγχρονη αισθητική, το Doblo αποτελεί μια οικονομική λύση για τους οικογενειάρχες που δίνουν έμφαση στην άνεση και στην πρακτικότητα.

Tο Doblo αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα επαγγελματικά αυτοκίνητα που, τόσο στην πρώτη του γενιά, όσο και στη σημερινή δεύτερη, διατίθεται και σε επιβατική έκδοση με 5 ή 7 θέσεις. Στην 5θέσια εκδοχή του που δοκιμάζουμε, το στοιχείο που εντυπωσιάζει περισσότερο είναι οι προσφερόμενοι χώροι, ενώ σε συνδυασμό με τις πολύ πρακτικές πίσω συρόμενες πόρτες, εξυπηρετεί στο μέγιστο βαθμό τις μεταφορικές ανάγκες 5 ενήλικων επιβατών. Σχεδιαστικά, το Doblo παρά το τετραγωνισμένο αμάξωμά του δείχνει «φρέσκο» και μοντέρνο, ενώ διακρίνεται και για τις μεγάλες του διαστάσεις.

Το Doblo χαρακτηρίζεται στο δρόμο από την ουδέτερη οδική συμπεριφορά και την πολύ καλή άνεση.

Το Doblo χαρακτηρίζεται στο δρόμο από την ουδέτερη οδική συμπεριφορά και την πολύ καλή άνεση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
¶νετο και με οικονομικό κινητήρα
Το Doblo στο δρόμο, παρουσιάζεται ασφαλές και λόγω της σχετικά μαλακής του ανάρτησης, παρέχει πολύ καλή άνεση στους επιβάτες του. Επίσης, ο οδηγός λαμβάνει θετική αίσθηση από το τιμόνι με την υδραυλική υποβοήθηση. Από πλευράς κινητήρων, ο μοναδικός βενζινοκινητήρας των 1,4 λτ., ισχύος 95 ονομαστικών ίππων, κρίνεται επαρκής για να κινήσει με άνεση το αμάξωμα του Doblo. Επίσης συνδυάζεται στάνταρ με σύστημα Start&Stop που βοηθά στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.
 
Εσωτερικό-Χώροι: Καλή ποιότητα και κορυφαία ευρυχωρία
Στο εσωτερικό του Doblo, τα σκληρά πλαστικά έχουν καλή υφή και προσεγμένη συναρμογή και φινίρισμα. Επίσης, οι καμπύλες επιφάνειες του εσωτερικού και η διχρωμία δημιουργούν μια ευχάριστη εικόνα, ενώ ο ψηλά τοποθετημένος επιλογέας, οι πολλές θήκες για μικροαντικείμενα και το ράφι στην οροφή εξυπηρετούν. Εκεί που όμως το Doblo δίνει… ρέστα είναι στους χώρους, αφού η καμπίνα του διαθέτει πολύ μεγάλο ύψος και πλάτος και αρκετό χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών. Παράλληλα, οι συρόμενες πίσω πόρτες διευκολύνουν ιδιαίτερα την είσοδο και έξοδο. Ακόμη, το πορτ-μπαγκάζ, εκτός από την τεράστια χωρητικότητά του (790 λτ. έως 3.200 λτ. με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα), διακρίνεται για το πλήρως εκμεταλλεύσιμο σχήμα του, το επίπεδο δάπεδο και το χαμηλό κατώφλι φόρτωσης. 

Διαθέσιμοι κινητήρες
1,4 95 PS: 1.360 κ.εκ., μέση κατανάλωση 7,2 λτ./100 χλμ., εκπομπές CO2 166 γρ./χλμ.
1,6 MTJ 105 PS: 1.598 κ.εκ., μέση κατανάλωση 5,2 λτ./100 χλμ., εκπομπές CO2 138 γρ./χλμ.
1,4T 120 PS Natural Power: 1.368 κ.εκ., μέση κατανάλωση 7,4 λτ./100 χλμ. βενζίνη/ 4,9 λτ./100 χλμ. φυσικό αέριο, εκπομπές CO2 173 γρ./χλμ. βενζίνη/134 γρ./χλμ. φυσικό αέριο

Τιμές  
1,4 95 PS: από 16.400 ευρώ
1,6 MTJ 105 PS: από 20.500 ευρώ
1,4 120 PS με φυσικό αέριο: από 22.400 ευρώ

VW LEASEPRO
test center