Το 2018 θα δούμε τη νέα έκδοση του supercar, ενώ μέχρι τότε θα έχει γίνει ένα μικρό facelift στη σημερινή έκδοση.

Το 2018 θα δούμε τη νέα έκδοση του supercar, ενώ μέχρι τότε θα έχει γίνει ένα μικρό facelift στη σημερινή έκδοση.

Νέο Nissan GT-R το 2018(!)

(29/8/2012)

Παρόλο που δημοσιεύματα είχαν αναφέρει πως δεν πρόκειται να υπάρξει επόμενη γενιά Nissan GT-R, έγκυρες πηγές επιβεβαίωσαν ότι τελικά η δεύτερη γενιά του supercar θα παρουσιαστεί το 2018.

Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες ίσως δεν έχουν κάνει μελέτες ακόμα για ένα νέο τους μοντέλο, αλλά η Nissan φαίνεται να έχει ήδη σημειώσει πάνω στο χρονοδιάγραμμά της την παρουσίαση του νέου GT-R. Δημοσιογραφικές πληροφορίες (και κατασκοπευτικά… μάτια) αναφέρουν με σιγουριά πως η νέα γενιά του R36 GT-R θα παρουσιαστεί το 2018. Αρχικά, ήταν να παρουσιαστεί το 2015, αλλά λόγω της αποχώρησης του αρχιμηχανικού της Nissan, Kazutoshi Mizuno, η παραγωγή του νέου GT-R θα καθυστερήσει 3 ακόμα χρόνια.
Επίσης, τέλος της επόμενης χρονιάς περιμένουμε και ένα μικρό facelift της σημερινής γενιάς με αλλαγές να επικεντρώνονται στο μηχανικό και στο εμφανισιακό τομέα. Από την άλλη, το facelift δεν είναι αρκετό να το κρατήσει στην αγορά, αφού σύμφωνα με τους μηχανικούς είναι ένα αυτοκίνητο, που το 2013 θα έχει κλείσει 6 χρόνια κυκλοφορίας με αποτέλεσμα η κατασκευή της νέας γενιάς GT-R να είναι αναπόφευκτη. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι οι ίδιοι μηχανικοί που εργάζονται πάνω στο ανανεωμένο και νέο GT-R έχουν αναλάβει και την εποπτεία του νέου Honda NSX.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center