Όλοι οι κινητήρες της νέας A-Class είναι πιο αποδοτικοί και οικονομικότεροι από την παλιά σειρά, ενώ διαθέτουν turbo και άμεσο ψεκασμό
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Όλοι οι κινητήρες της νέας A-Class είναι πιο αποδοτικοί και οικονομικότεροι από την παλιά σειρά, ενώ διαθέτουν turbo και άμεσο ψεκασμό

Προσεχώς... 4 top μικρομεσαία!

(30/8/2012)

Οι Γερμανοί... ξανάρχονται! Μέσα στους επόμενους μήνες η κατηγορία των μικρομεσαίων αναμένεται να... ανεβάσει τις βάσεις της. Αναμείνατε την έλευση των νέων Audi A3, BMW Σειρά 1, Mercedes A-Class και VW Golf.

Ο χάρτης των premium μικρομεσαίων αναμένεται να αλλάξει και μάλιστα πιο γρήγορα από ότι φαντάζεστε. Μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα, τέσσερις γερμανικές εταιρίες είναι έτοιμες να λανσάρουν τα «προϊόντα» τους, σηκώνοντας ακόμα ψηλότερα τον πήχη για τους υπολοίπους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ο λόγος για το νέο Audi A3, που θα παρουσιαστεί επίσημα στο Παρίσι, στα τέλη Σεπτεμβρίου, την ανανεωμένη BMW Σειρά 1, που έχουμε ήδη οδηγήσει, τη Mercedes A-Class, που βρίσκεται πλέον διαθέσιμη στις αντιπροσωπίες και το VW Golf, που θα μπει αισίως στην έβδομη γενιά του.

Πρόκειται για τέσσερα μοντέλα με διαφορετική φιλοσοφία, που είναι όμως ικανά να καλύψουν τις ανάγκες και προδιαγραφές ακόμα και του πιο απαιτητικού. Μοντέρνα εμφανισιακά, με άποψη και προηγμένο τεχνολογικό υπόβαθρο δείχνουν έτοιμα να φέρουν σε δύσκολη θέση τις υπόλοιπες προτάσεις της κατηγορίας. Ας τα δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά.

Hyundai
vw