H Ε-Class αποτελεί σύμβολο κύρους, πολυτέλειας και κοινωνικής καταξίωσης.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Ε-Class αποτελεί σύμβολο κύρους, πολυτέλειας και κοινωνικής καταξίωσης.

Mercedes-Benz E-Class - E-πιβλητική

(2/9/2012)

Κάθε νέα γενιά E-Class όριζε τα πιο υψηλά στάνταρ στους τομείς της άνεσης, της ασφάλειας και της πολυτέλειας, δηλαδή στους τρεις σημαντικότερους της κατηγορίας.

H Ε-Class αποτελεί σύμβολο κύρους και πολυτέλειας και -γιατί όχι;- κοινωνικής καταξίωσης για τους εν δυνάμει αγοραστές της, εδώ και πολλά χρόνια τώρα. Παράλληλα, το μεγάλο σεντάν αυτοκίνητο της γερμανικής φίρμας έχει γίνει συνώνυμο της υψηλής ποιότητας, των αυξημένων επιπέδων ενεργητικής/παθητικής ασφάλειας, των καινοτόμων τεχνολογιών και των ανέσεων που προσφέρει. Χαρακτηριστικά που ακολουθεί κατά γράμμα σε ανώτερο βαθμό και η 4η κατά σειρά γενιά της E-Class, συν την πιο "ψαγμένη" σχεδίαση. Η Ε-Class διαθέτει έντονα "νεύρα", αρκετές γωνίες και γραμμωμένη εμφάνιση γενικότερα. Πιο εντυπωσιακή είναι από μπροστά με τα ασύμμετρα φανάρια και τους προβολείς ομίχλης με λαμπτήρες LED. Πίσω από την άψογη αισθητική όμως, η E-Class κρύβει και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ό,τι αφορά την ενεργητική και την παθητική ασφάλεια.


Η έκδοση Ε 63 AMG διακρίνεται για τις επιδόσεις και το σπορ χαρακτήρα της.

Η έκδοση Ε 63 AMG διακρίνεται για τις επιδόσεις και το σπορ χαρακτήρα της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


¶νετη και ασφαλής


Στο δρόμο, η Ε-Class διακρίνεται για τα αυξημένα επίπεδα άνεσης που προσφέρει η ανάρτησή της, η οποία απορροφά με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τις ανωμαλίες του οδοστρώματος. Σε επίπεδο οδικής συμπεριφοράς, η πισωκίνητη γερμανική μπερλίνα παρουσιάζεται συνολικά ουδέτερη.

Εσωτερικό - Χώροι: Πολυτέλεια και άνεση

Στο εσωτερικό της E-Class δεν παρατηρούνται διαφορές σε σχέση με αυτό των υπολοίπων εκδόσεων, παραμένοντας "σοβαρό" σε σχεδίαση και πολυτελές. Εντύπωση προκαλεί η πολύ καλή ηχομόνωση, που ουσιαστικά απομονώνει τους επιβάτες από τους εξωτερικούς θορύβους. Σε επίπεδο χώρων, τέλος, οι πίσω φιλοξενούμενοι της E-Class θα φιλοξενηθούν με χαρακτηριστική άνεση, ενώ το πορτ-μπαγκάζ έχει όγκο 540 λτ.

ELASTIKA 2024
moto