Αποκάλυψη για το ανανεωμένο Fiesta, που θα λανσαριστεί τους επόμενους μήνες στην Ευρώπη.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αποκάλυψη για το ανανεωμένο Fiesta, που θα λανσαριστεί τους επόμενους μήνες στην Ευρώπη.

Το ανανεωμένο Ford Fiesta

(5/9/2012)

H Ford αποκάλυψε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του ανανεωμένου Fiesta, που αναμένεται να λανσαριστεί τους επόμενες μήνες, με φρέσκια σχεδίαση και τον 1.0 EcoBoost κινητήρα, κάτω από το καπό.

Η Ford Motor Company προανήγγειλε σημαντικές αποκαλύψεις και το λανσάρισμα νέων προϊόντων στην Ευρώπη στην ειδική εκδήλωση «Go Further» στο ¶μστερνταμ στις 6 Σεπτεμβρίου. Λίγες ώρες αργότερα, είδαν το φως της δημοσιότητας, οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του ανανεωμένου Fiesta, που θα λανσαριστεί τους επόμενους μήνες στις ευρωπαϊκές αγορές.
Η φρεσκαρισμένη εμφάνιση και η ουσιαστική αναβάθμιση του εσωτερικού, είναι δύο παράμετροι του facelift, στο οποίο υποβλήθηκε το best seller της Ford, η σημαντικότερη ωστόσο είναι η τοποθέτηση, κάτω από το καπό, του βραβευμένου και δοκιμασμένου, τόσο στο Focus, όσο και στο νέο B-Max, κινητήρα EcoBoost 1.0, που αποδίδει 100 και 125 ίππους, αντίστοιχα, με σημαντικά μειωμένες τιμές κατανάλωσης. Το υπερτροφοδοτούμενο σύνολο των 999 κ.εκ. θα αντικαταστήσει τους ατμοσφαιρικούς 1.4 και 1.6, εκσυγχρονίζοντας θεαματικά τη συνολική εικόνα του Fiesta. Μέσα στο 2013 αναμένουμε και την κορυφαία έκδοση ST, με τον EcoBoost των 1,6 λίτρων και των 180 ίππων, που επιτρέπει στο μικρό της Ford, να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα, σε περίπου 7 δευτερόλεπτα.
Από εκεί και πέρα, η νέα τραπεζοειδής μάσκα, η επανασχεδίαση του προφυλακτήρα και των φωτιστικών σωμάτων και τα νεύρα στο καπό, είναι οι εξωτερικές πινελιές, που χαρακτηρίζουν το ανανεωμένο Fiesta. Ποιοτικότερο και πλουσιότερο το εσωτερικό, παρότι η διάταξη και ο πίνακας οργάνων, δεν διαφοροποιούνται, στα πρότυπα του μεγαλύτερου Focus και του νέου B-Max, ενισχύουν το κύρος του Fiesta. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο (6 Σεπτεμβρίου), καθώς η Ford ετοιμάζει και μια έκπληξη, σε ό,τι αφορά στο νέο Mondeo.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center