Από την πρόγευση που μας δίνει η Mazda, προκύπτει ότι το νέο μοντέλο της, είναι από τα πιο εντυπωσιακά μιας κατηγορίας.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Από την πρόγευση που μας δίνει η Mazda, προκύπτει ότι το νέο μοντέλο της, είναι από τα πιο εντυπωσιακά μιας κατηγορίας.

Αποκάλυψη για το Mazda 6 wagon

(5/9/2012)

Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του Mazda 6 στη Μόσχα, η ιαπωνική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες και την station εκδοχής του μοντέλου, που θα παρουσιαστεί στο Παρίσι και θα λανσαριστεί το 2014.

Από την πρόγευση που μας δίνει η Mazda, προκύπτει ότι το νέο μοντέλο της, είναι από τα πιο εντυπωσιακά και ελκυστικά αυτοκίνητα μιας κατηγορίας που δίνει περισσότερο έμφαση στην πρακτικότητα και λιγότερο στην εμφάνιση. Το νέο Mazda 6 wagon, συμπληρώνει τη γκάμα του μοντέλου, θα παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου, στο Παρίσι και θα λανσαριστεί στις αρχές του 2014. Σε σχέση με το sedan, δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις, σε ό,τι αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, πέραν του ότι θα εφοδιάζεται με έναν νέο πετρελαιοκινητήρα SKYACTIV-D 2.2 και δύο γνώριμους βενζινοκινητήρες. Ο 2.0 SKYACTIV-G αποδίδει 150 PS στις 6.000 σ.α.λ. Συνδυάζεται είτε με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο είτε με αυτόματο ίδιου αριθμού σχέσεων. Στην έκδοση με σύστημα start/stop και αυτόματο κιβώτιο η μέση κατανάλωση κυμαίνεται στα 5,9 λτ/100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 139 γρ/χλμ.
Ο 2.5 SKYACTIV-G  έχει μέγιστη ισχύ 192 PS στις 5.700 σ.α.λ και 256 Nm ροπής. Το νέο Mazda 6 και στη wagon εκδοχή του εφοδιάζεται με το i-ELOOP (Intelligent Energy Loop), το νέο σύστημα ανάκτησης κινητικής ενέργειας της εταιρίας. Το αυτοκίνητο είναι κατά 30% πιο άκαμπτο από τον προκάτοχό του και υπόσχεται μεγαλύτερες οδηγικές συγκινήσεις. Το σύστημα πέδησης είναι ενισχυμένο, η ανάρτηση, με γόνατα McPherson στον εμπρόσθιο άξονα και διάταξη πολλαπλών συνδέσμων πίσω, έχει κι αυτή βελτιωθεί, ενώ το σύστημα διεύθυνσης έχει ηλεκτρική υποβοήθηση.  Το σύστημα πέδησης είναι ενισχυμένο, η ανάρτηση, με γόνατα McPherson στον εμπρόσθιο άξονα και διάταξη πολλαπλών συνδέσμων πίσω, έχει κι αυτή βελτιωθεί, ενώ το σύστημα διεύθυνσης έχει ηλεκτρική υποβοήθηση.  

Το νέο Mazda 6 wagon, συμπληρώνει τη γκάμα του μοντέλου και θα παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου, στο Παρίσι.

Το νέο Mazda 6 wagon, συμπληρώνει τη γκάμα του μοντέλου και θα παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου, στο Παρίσι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto