Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης επί το έργον, στο σενάριο απεγκλωβισμού τραυματία.
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης επί το έργον, στο σενάριο απεγκλωβισμού τραυματία.

Απόλυτα επιτυχημένο το Road Safety Event 2012

(13/9/2012)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η φετινή παρουσίαση οδικής ασφάλειας του περιοδικού auto Τρίτη, που πραγματοποιήθηκε στη Βόρεια Ελλάδα, στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Το Auto Τρίτη, το No1 σε αναγνωσιμότητα ελληνικό περιοδικό αυτοκινήτου, διοργάνωσε για μία ακόμα φορά το καινοτόμο (για την ελληνική πραγματικότητα) Road Safety Event. Το επιτελείο του περιοδικού, με την συνδρομή ενός πλήθους ειδικών συνεργατών, όπως η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, πρόσφεραν ένα ιδιαίτερο θέαμα στους επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Αξίζει να σημειωθεί οτι η εταιρεία επεξεργασίας μετάλλων ΑΕΙΦΟΡΟΣ Α.Ε. παραχώρησε το αυτοκίνητο για τον απεγκλωβισμό και την πυρόσβεση.
Μπροστά σε μία πληθώρα κόσμου, προσομοιώθηκαν συγκεκριμένα περιστατικά ατυχημάτων, με τα οποία έγινε εμφανής η ουσιαστική και επαγγελματική αντιμετώπιση των ανθρώπων που ασχολούνται με την οδική ασφάλεια. Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε αναπαράσταση απεγκλωβισμού τραυματία, επίδειξη παροχής πρώτων βοηθειών, καθώς και κατάσβεση πυρός σε αυτοκίνητο. Οι παρουσιάσεις αυτές έγιναν σε απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον και ευαισθητοποίησαν το κοινό. 
Η συγκεκριμένη εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και υποστηρίχτηκε από τη Διεύθυνση της Helexpo. Ολοκληρώθηκε, δε, με μία μεγάλη κλήρωση δώρων για το κοινό. Πιο συγκεκριμένα κληρώθηκαν 4 ελαστικά Continental, προσφορά της ΕΜΑ Α.Ε. 2 ενεργειακά πιστοποιητικά-επιθεωρήσεις, της εταιρίας Α. Τζοβάρας Ε.Ε., ένα παράθυρο (για παραγγελία τουλάχιστον 5 κουφωμάτων, από την Synco, ένας ηλιακός θερμοσίφωνας Sonnet, από τη Sonnet & PGM Solar, δύο ηλεκτρικές σκούπες στάχτης από την Αναγνωστόπουλος ΕΠΕ και 10 εκπτωτικές κάρτες έως και 70% για προϊόντα και υπηρεσίες αυτοκινήτου, προσφορά της Mag Hellas.

Το περίπτερο της AUTOΤΡΙΤΗ, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Το περίπτερο της AUTOΤΡΙΤΗ, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda