Ιδιαίτερη σχεδίαση με πολλά φουτουριστικά στοιχεία.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ιδιαίτερη σχεδίαση με πολλά φουτουριστικά στοιχεία.

smart forstars: «Drive-in» car

(14/9/2012)

Η φαντασία της smart έφτασε ως τα… «αστέρια»! Λόγος γίνεται για το νέο πρωτότυπο φουτουριστικό και ηλεκτροκίνητο μοντέλο forstars, το οποίο συνδυάζει επιτυχώς στοιχεία SUV και Coupe.

Το ντεμπούτο του νέου πρωτότυπου smart forstars θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι. Το φουτουριστικό μοντέλο κατατάσσεται στην κατηγορία των SUC (Sports Utility Coupe), αφού όχι μόνο αποτελεί ένα όχημα ελευθέρου χρόνου (SUV), αλλά οι δύο θύρες το καθιστούν και ένα σπορ coupe μοντέλο. Η ονομασία «forstars» προήλθε λόγω της γυάλινης ηλιοροφής, η οποία προσφέρει στους επιβαίνοντες μια σαφή εικόνα του… έναστρου ουρανού. Επίσης, μια αρκετά ιδιαίτερη τεχνολογική πινελιά είναι ο βιντεοπροβολέας που εφοδιάζεται, ο οποίος βρίσκεται τοποθετημένος στο καπό του αυτοκινήτου, έτσι ώστε να προσφέρει στους επιβαίνοντες μια ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία του τύπου «Drive-In».
Όσον αφορά στο εσωτερικό του forstars, μπορεί να φιλοξενεί μόνο δύο άτομα (στις θέσεις τους), αλλά διαθέτει έναν αρκετά άπλετο χώρο αποθήκευσης, μιας και οι εξωτερικές διαστάσεις έχουν αυξηθεί σε σχέση με το γνώριμο fortwo. Πιο συγκεκριμένα, το μήκος του αγγίζει τα 3,55 μέτρα, ενώ το μεταξόνιο αυξήθηκε κατά 600 χλστ από το fortwo. Επίσης, το πλάτος και το ύψος του πρωτότυπου μοντέλου είναι 1.710 χλστ. και 1.505 χλστ αντίστοιχα.
Η «καρδιά» του νέου forstars χτυπάει σε ηλεκτρική μορφή, αφού εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 60 kW ισχύος και με 130 Nm ροπή, τον οποίο επιμελήθηκε η Brabus. Ο ίδιος ηλεκτροκινητήρας έχει τοποθετηθεί και στην έκδοση Brabus του fortwo electric drive.

Παρά την… προχωρημένη σχεδίαση, καταλαβαίνει κανείς αμέσως ότι πρόκειται για ένα νέο smart.

Παρά την… προχωρημένη σχεδίαση, καταλαβαίνει κανείς αμέσως ότι πρόκειται για ένα νέο smart.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
NISSAN