Η MiTo SBK Limited Edition QV -πλάι στην Aprilia Superbike του Max Biaggi- θα παραχθεί σε μόλις 200 μονάδες.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η MiTo SBK Limited Edition QV -πλάι στην Aprilia Superbike του Max Biaggi- θα παραχθεί σε μόλις 200 μονάδες.

Συλλεκτικές Alfa Romeo MiTo SBK!

(18/9/2012)

H Alfa Romeo προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα, μεταξύ των τεσσάρων και των δύο τροχών, παρουσιάζοντας στο Παρίσι δύο σπέσιαλ ειδικές εκδόσεις, αφιερωμένες στη συμμετοχή της MiTo, ως safety car στο Superbike Special Series.

To stand της Alfa Romeo, στο Παρίσι, θα έχει μια γεμάτη γεύση από το Superbike Special Series. Η μιλανέζικη φίρμα συμμετέχει, διαθέτοντας αυτοκίνητα ασφαλείας, στους αγώνες μοτοσυκλέτας, από το 2007 και φέτος τιμά αυτή την παρουσία, με δύο ειδικές, συλλεκτικού χαρακτήρα, σπορ εκδόσεις της MiTo. Η MiTo SBK Limited Edition QV -πλάι στην Aprilia Superbike του Max Biaggi- θα παραχθεί σε μόλις 200 μονάδες και εφοδιάζει με τον 1.4 MultiAir, απόδοσης 170 ίππων. Θα διατίθεται σε δύο χρώματα (μαύρο και κόκκινο) και τρεις οροφές (μαύρη, κόκκινη και λευκή) και ξεχωρίζει για την αγωνιστική της εικόνα, με τα διακριτικά SBK, τις customized 18άρες ζάντες αλουμινίου, το σύστημα πέδησης της Brembo, με τις κόκκινες δαγκάνες και τις μικρές επεμβάσεις στο αμάξωμα, όπως οι φουσκωμένοι θόλοι των τροχών.
Ο εξοπλισμός είναι πλήρης και διαθέτει μεταξύ άλλων, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, Cruise Control, αλλά και το ηχοσύστημα Blue&Me. Η δεύτερη και ελαφρώς πιο διακριτική έκδοση, φέρει την ονομασία SBK Special Series και συνδυάζεται με τη γνωστή γκάμα των κινητήρων, πλην του βασικού ατμοσφαιρικού (1.4 70 PS) και του κορυφαίου MultiAir των 170 ίππων, της Quadrifoglio Verde. Οι 16άρες ζάντες αλουμινίου, ο σπορ πίσω προφυλακτήρας, οι λεπτομέρειες με τα διακριτικά SBK και η χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης, πιστοποιούν ότι δεν είναι μια απλή έκδοση της μικρής Alfa Romeo. 
Παράλληλα με τις δύο ειδικές εκδόσεις της MiTo, η Alfa Romeo θα παρουσιάσει στο Παρίσι και τη Giulietta με το εξοπλιστικό πακέτο QV Sportiva, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο και στη χώρα μας.

Δύο σπέσιαλ ειδικές εκδόσεις, αφιερωμένες στη συμμετοχή της MiTo, ως safety car στο Superbike Special Series.

Δύο σπέσιαλ ειδικές εκδόσεις, αφιερωμένες στη συμμετοχή της MiTo, ως safety car στο Superbike Special Series.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center