Mercedes B-Class Electric Drive Concept στο Σαλόνι του Παρισιού.

Mercedes B-Class Electric Drive Concept στο Σαλόνι του Παρισιού.

Το 2014 η ηλεκτρική B-Class

(18/9/2012)

Την πρόθεσή να διευρύνει τη γκάμα των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων της αποσαφηνίζει η Mercedes, με την παρουσίαση της πρωτότυπης B-Class Electric Drive Concept, στο Σαλόνι του Παρισιού.

Βασισμένο στο μοντέλο παραγωγής, αλλά με κάποιες μικρές τροποποιήσεις, για ευνόητους-πρακτικούς λόγους (οι μπαταρίες είναι τοποθετημένες στο πάτωμα, κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να μην ελαττώνεται ο αποθηκευτικός χώρος), το πρωτότυπο θα αποτελέσει τον οδηγό για το μοντέλο παραγωγής, που θα λανσαριστεί το 2014, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τη γκάμα των ηλεκτρικών οχημάτων της Mercedes, αλλά και της ίδιας, της B-Class, καθώς πρόσφατα παρουσιάστηκε έκδοση με φυσικό αέριο (Natural Gas). Ο ηλεκτροκινητήρας έχει συνολική απόδοση 136 ίππων και ροπή 310 Nm, ενώ οι μπαταρίες που φορτίζονται σε οποιαδήποτε οικιακή παροχή, εξασφαλίζουν αυτονομία μεγαλύτερη των 200 χιλιομέτρων.
Η έντονη δραστηριότητα της Mercedes-Benz, γύρω από τη γκάμα Electric Drive, αποτυπώνεται και στις ηλεκτρικές εκδόσεις της SLS AMG Coupe και του smart BRABUS, που επίσης αναμένεται να παρουσιαστούν στο Σαλόνι του Παρισιού.    

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda