Το νέο Nissan Murano θα έχει «σοκαριστικές» αλλαγές, υιοθετημένες από το Nissan TeRRA concept.(Στην εικόνα το Nissan TeRRA concept).

Το νέο Nissan Murano θα έχει «σοκαριστικές» αλλαγές, υιοθετημένες από το Nissan TeRRA concept.(Στην εικόνα το Nissan TeRRA concept).

Ανατρεπτικό νέο Nissan Murano

(25/9/2012)

Σύμφωνα με τα λόγια του αρχισχεδιαστή της Nissan, το νέο Nissan Muranο δε θα έχει καμία σχέση με την σημερινή του γενιά, καθώς οι αλλαγές του θα είναι άκρως… «σοκαριστικές»!

Με ελάχιστα στοιχεία που διέρρευσε ο αρχισχεδιαστής της Nissan, Shiro Nakamura, άφησε να εννοηθεί ότι η νέα γενιά του Murano θα είναι τόσο διαφορετική από το απερχόμενο μοντέλο, που θα «σοκάρει» με τις φουτουριστικές αλλαγές που θα έχει. Συγκεκριμένα, ο Nakamura ανέφερε πως το νέο crossover θα διαθέτει μια πολύ προχωρημένη για την εποχή του σχεδίαση, ενώ δε θα έχει σχέση με το προηγούμενης γενιάς Murano που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του το 2007, στο Σαλόνι του Los Angeles.
Επίσης, ο Nakamura συμπλήρωσε ότι το νέο Murano θα δανειστεί αρκετά στοιχεία από το TeRRA concept που θα παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού σε λίγες μέρες. Τέλος, αποκάλυψε και λίγα στοιχεία για την επόμενη γενιά Maxima, το οποίο θα υιοθετήσει αρκετά σπορτίφ στοιχεία, κάνοντάς το πιο επιθετικό και ελκυστικό σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto