Ξεκάθαρη σχεδιαστική ταυτότητα Golf, σπορ πινελιές και ένας 2λιτρος TFSI, με απόδοση 220 ίππων.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ξεκάθαρη σχεδιαστική ταυτότητα Golf, σπορ πινελιές και ένας 2λιτρος TFSI, με απόδοση 220 ίππων.

Ιδού το πρωτότυπο VW Golf GTI

(26/9/2012)

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Volkswagen Golf VII GTI Concept, που θα παρουσιαστεί στο Παρίσι, είδαν το φως της δημοσιότητας. Το μοντέλο παραγωγής θα λανσαριστεί την άνοιξη του 2013.

Η ώρα, λοιπόν, της αποκάλυψης, μετά τις συμβατικές εκδόσεις του νέου Golf και για την κορυφαία έκδοση GTI, έφτασε! Οι πρώτες εικόνες του Concept, που θα παρουσιαστεί στο Παρίσι, είδαν το φως της δημοσιότητας και μας παρουσιάζουν, σε γενικές γραμμές, αυτό που περιμένουμε από το μοντέλο παραγωγής, που θα λανσαριστεί την άνοιξη του 2013, με ανεπαίσθητες αλλαγές. Ξεκάθαρη σχεδιαστική ταυτότητα Golf, όπως έχει ξεκάθαρα τονίσει η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, σπορ πινελιές που επιβεβαιώνουν το χαρακτήρα του GTI και ένας 2λιτρος TFSI, με απόδοση 220 ίππων.
Μάλιστα, η VW θα προσφέρει προαιρετικά ένα πακέτο επιδόσεων, που θα αυξάνει την ιπποδύναμη κατά 10 ίππους (230 PS), με 350 Nm ροπής, χωρίς όμως να αυξάνει και τα επίπεδα της μέσης κατανάλωσης, με τιμή που θα κυμαίνεται στα 6,6 λίτρα/100χλμ. Το Golf GTI χρειάζεται μόλις 6,6 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα, με την τελική ταχύτητα να ανέρχεται στα 246χλμ/ώρα. Με το σπορ πακέτο, το αυτοκίνητο είναι κατά ένα δευτερόλεπτο ταχύτερο και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 250χλμ/ώρα.
Σχεδιαστικά, ακόμα και ο πλέον αδαής αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για ένα φρεσκαρισμένο Golf GTI, με το τυπικό-μάχιμο στυλ των προκατόχων του. Σε σύγκριση με τις απλές εκδόσεις του νέου Golf, τούτη εδώ, η κορυφαία, είναι χαμηλωμένη κατά 15 χιλιοστά και ξεχωρίζει από τις χρωμιωμένες διπλές απολήξεις της εξάτμισης, τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων, τα LED πίσω φώτα και τις σπορ ζάντες 17 και 18 ιντσών. Στο -ποιοτικής κατασκευής- εσωτερικό, ξεχωρίζει ο λεβιές των ταχυτήτων σε σχήμα μπάλας του γκολφ, τα αλουμινένια πεντάλς, τα σπορ καθίσματα με χαρακτηριστικά γκολφ και κόκκινες ραφές και ο ιδιαίτερος φωτισμός.

Σε σύγκριση με τις απλές εκδόσεις του νέου Golf, τούτη εδώ, η κορυφαία, είναι χαμηλωμένη κατά 15 χιλιοστά.

Σε σύγκριση με τις απλές εκδόσεις του νέου Golf, τούτη εδώ, η κορυφαία, είναι χαμηλωμένη κατά 15 χιλιοστά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRANSPORTER
test center