Το Fiat Panda 4x4 είναι ένα πρακτικό μίνι αυτοκίνητο με περιπετειώδη χαρακτήρα, που ταιριάζει στις... συνθήκες των ελληνικών δρόμων.

Το Fiat Panda 4x4 είναι ένα πρακτικό μίνι αυτοκίνητο με περιπετειώδη χαρακτήρα, που ταιριάζει στις... συνθήκες των ελληνικών δρόμων.

Οι παραγγελίες ξεκίνησαν

51.741 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2012)

Το νέο Fiat Panda 4x4 είναι ένα πρακτικό, ασφαλές και ιδιαίτερα χαριτωμένο μίνι αυτοκίνητο με περιπετειώδη χαρακτήρα, που αξίζει της προσοχής του αγοραστικού κοινού, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη τις συνθήκες των ελληνικών δρόμων. Θα είναι διαθέσιμο από τον ερχόμενο μήνα, αλλά οι παραγγελίες έχουν ξεκινήσει με τιμές από 13.900 ευρώ με απόσυρση και έκπτωση για την έκδοση βενζίνης. Το πετρελαιοκίνητο Panda 4x4 τιμάται από 14.740 ευρώ. Δεν είναι φθηνό, αν το συγκρίνεις με άλλα μίνι, αλλά ο πλούσιος εξοπλισμός, οι ικανότητες και η αξία του, το κάνουν να δείχνει κελεπούρι!

Εκτός από Panda 4χ4, η Fiat παρουσίασε ακόμα 3 εκδόσεις του πετυχημένου μίνι της. Η πρώτη είναι η Trekking, με εμφάνιση και απόσταση από το έδαφος ανάλογες του 4x4, αλλά αντί τετρακίνησης διαθέτει σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Traction+. Αυτό βελτιώνει τον έλεγχο σε ολισθηρές επιφάνειες όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα μέχρι 30 χλμ./ώρα.

Η τιμή του Panda Trekking είναι από 12.700 ευρώ. Τέλος, οι άλλες δύο εκδόσεις αφορούν σε διπλό καύσιμο και είναι η Natural Power (Turbo 0,9 TwinAir 80 PS με βενζίνη ή μεθάνιο) και η Easy Power (1,2 8v 69 PS με βενζίνη ή υγραέριο). Η τελευταία έχει τιμή 11.870 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda