Επιβλητικό στην όψη και σίγουρα στις τεχνικές προδιαγραφές, το πρωτότυπο Bravo Xtreme concept.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Επιβλητικό στην όψη και σίγουρα στις τεχνικές προδιαγραφές, το πρωτότυπο Bravo Xtreme concept.

Fiat Bravo Xtreme concept

10.045 Επισκέψεις στο άρθρο (29/10/2012)

Το είδαμε και αυτό! Στην έκθεση αυτοκινήτου του Sao Paulo, στη Βραζιλία, η Fiat παρουσίασε μία extreme εκδοχή του μικρομεσαίου της Bravo, με όψη και επιδόσεις που απέχουν πολύ από τις συμβατικές εκδόσεις.

Ξεκινάμε λέγοντας ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που τραβάει τα βλέμματα. Ασχέτως αν κάποιος είναι fan των βελτιωμένων ή όχι, δύσκολα δεν θα γυρίσει να το κοιτάξει. Και ενώ κάποιοι θα το χαρακτήριζαν κάπως υπερβολικό, το συγκεκριμένο πρωτότυπο καταφέρνει να μην είναι αποκρουστικό. Χαρακτηριστικά του οι τεράστια σήτα μπροστά στη μάσκα, οι δύο απολήξεις της εξάτμισης, εκατέρωθεν του αεροδυναμικού διαχύτη και οι ευμεγέθεις τροχοί, με διάφορες άλλες λεπτομέρειες να συμπληρώνουν την εικόνα.
Στο εσωτερικό της καμπίνας, το Bravo Xtreme concept διαθέτει τέσσερα ξεχωριστά καθίσματα, για ισάριθμους επιβάτες, ηχοσύστημα της ASK, αναβαθμισμένο ταμπλό, μία νέα κεντρική κονσόλα και οθόνες ενσωματωμένες ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα. 
Το πιό εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι ο κινητήρας που φέρει. Πρόκειται για ένα σύνολο T-Jet, 1,4 λίτρων, βελτιωμένο έτσι ώστε να αποδίδει 253 ίππους και 332 Nm ροπής! Φυσικά, για τη διαχείριση όλης αυτής της ισχύος οι μηχανικοί της εταιρίας έχουν προβεί στις απαραίτητες τροποποιήσεις της ανάρτησης, που είναι κατά 5 χιλιοστά χαμηλότερη, όπως και των φρένων. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν το συγκεκριμένο θα παραμείνει πρωτότυπο ή η ιταλική εταιρία θα αποφασίσει να το περάσει στην παραγωγή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center