Μοντέρνα εμφάνιση και δυναμικά χαρακτηριστικά, καθιστούν ελκυστικό το νέο Kia Picanto.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μοντέρνα εμφάνιση και δυναμικά χαρακτηριστικά, καθιστούν ελκυστικό το νέο Kia Picanto.

Η πρόταση της Τρίτης: Kia Picanto

6.544 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2012)

Το νέο Kia Picanto προσφέρει πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, χαμηλή κατανάλωση, περιορισμένες εκπομπές ρύπων και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας (για τον κινητήρα 1,0 λτ). Τι άλλο να ζητήσει κανείς, από ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης;

Η εκπροσώπηση της Kia στην κατηγορία των μίνι είναι σήμερα πιο ισχυρή από ποτέ. Το Kia Picanto είναι ένα σύγχρονο μοντέλο, με ελκυστική εμφάνιση, κατασκευαστική και οδηγική ωριμότητα, πλούσια γκάμα εκδόσεων και αξεσουάρ, αλλά και απόλυτα συντονισμένο με το οικονομικό – οικολογικό πνεύμα της εποχής, όπως προκύπτει από την «πράσινη» γκάμα των κινητήρων του.
Στην αιχμή αυτής της γκάμας το 3κύλινδρο, 12βάλβιδο μοτέρ 1,0 λίτρου, με απόδοση 69 ίππων και μέση κατανάλωση που περιορίζεται στα 4,2 λ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 μόλις 99 γρ./χλμ.. Αυτό εξασφαλίζει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και ελεύθερη είσοδο στον «πράσινο» δακτύλιο. Το μοτέρ εντυπωσιάζει όχι μόνο με την απόκριση στο γκάζι, αλλά, κυρίως, με την ποιοτική του λειτουργία. 
Στην κορυφή βρίσκεται το 4κύλινδρο σύνολο 1,2 με 85 ίππους και εξίσου χαμηλή μέση κατανάλωση της τάξης των 4,5 λ./100 χλμ και εκπομπές ρύπων μόλις 105 γρ./χλμ., που και αυτό «μπαίνει» ελεύθερα στον πράσινο δακτύλιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, όλοι οι κινητήρες, έχουν διπλό χρονισμό βαλβίδων (Dual CVVT), ενώ εξοπλίζονται με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο και, προαιρετικά, με  αυτόματο κιβώτιο με τον κινητήρα 1,2.
Το νέο Picanto έρχεται πλήρως εξοπλισμένο με ESP, μέχρι και 7 αερόσακους, ενεργά εμπρόσθια προσκέφαλα, φανάρια με επείγουσα λειτουργία φρεναρίσματος, αλλά και ενισχυμένη δομή αμαξώματος. Παράμετροι που ενισχύουν τόσο τις προδιαγραφές ασφάλειας, όσο και την εξαιρετική ώριμη οδηγική εμπειρία, με ένα μικρό και ευέλικτο αυτοκίνητο, που "τρέφεται" από τις αστικές μετακινήσεις.
Τιμή: από 8.990 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του όφελους απόσυρσης)
Ισχύει 7ετής εργοστασιακή εγγύηση.
Χρηματοδοτικό: Από 0% προκαταβολή, αποπληρωμή σε 84 μήνες, με ετήσιο επιτόκιο 8,0%

Η ευρυχωρία και ο ευχάριστος εσωτερικός διάκοσμος, είναι σημεία αναφοράς, για το Picanto.

Η ευρυχωρία και ο ευχάριστος εσωτερικός διάκοσμος, είναι σημεία αναφοράς, για το Picanto.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto