Τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας (4ης) γενιάς του επιτυχημένου SUV της, έδωσε στη δημοσιότητα η Toyota.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας (4ης) γενιάς του επιτυχημένου SUV της, έδωσε στη δημοσιότητα η Toyota.

Αποκαλυπτήρια για το νέο Toyota RAV4

14.656 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2012)

Λίγες ώρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του, στο L.A. Auto Show, το Toyota RAV4 αποκαλύπτεται, δίνοντάς μας μια ξεκάθαρη εικόνα για την εντελώς νέα σχεδιαστική του ταυτότητα.

Τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες -είχε προηγηθεί μια μικρή πρόγευση, την περασμένη εβδομάδα- της νέας (4ης) γενιάς του επιτυχημένου SUV της, έδωσε στη δημοσιότητα η Toyota, λίγες ώρες πριν από τα επίσημα αποκαλυπτήρια στο Los Angeles Auto Show. Ουσιαστικές λεπτομέρειες για τεχνικά χαρακτηριστικά και τις διαστάσεις του μοντέλου, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι το νέο RAV4 θα αξιοποιήσει τους νέου τετρακύλινδρους κινητήρες της μάρκας, με ουσιαστικό στόχο τη μείωση της κατανάλωσης και τον περιορισμό των εκπομπών CO2.
Σε μια περίοδο που και ο ανταγωνισμός ανανεώνεται ριζικά (νέα Honda CR-V, Subaru Forester, Ford Kuga), το 4ης γενιάς RAV4, παρουσιάζεται, όπως μπορείτε εύκολα να καταλάβετε και από τις επίσημες φωτογραφίες, με μια νέα σχεδιαστική γλώσσα, που παραπέμπει απευθείας στο ολοκαίνουριο Auris!
Πιο μοντέρνο και με πιο αεροδυναμικά χαρακτηριστικά από τον προκάτοχό του, το ιαπωνικό SUV αναμένεται να παρουσιαστεί και με αισθητά αναβαθμισμένο το εσωτερικό του. Τόσο σε ό,τι αφορά στη χωρητικότητα, όσο και σε ό,τι αφορά στην ποιότητα των υλικών κατασκευής, αλλά και στο τεχνολογικό του υπόβαθρο. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου, όταν και έχει προγραμματιστεί η επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου.  

Η νέα σχεδιαστική ταυτότητα του RAV4, παραπέμπει απευθείας στο ολοκαίνουριο Auris!

Η νέα σχεδιαστική ταυτότητα του RAV4, παραπέμπει απευθείας στο ολοκαίνουριο Auris!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto