Το σύστημα συνδεσιμότητας SYNC με φωνητικές εντολές λειτουργεί υποδειγματικά.

Το σύστημα συνδεσιμότητας SYNC με φωνητικές εντολές λειτουργεί υποδειγματικά.

Τι νέο φέρνει

35.857 Επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2012)

Active City Stop

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

To Fiesta λανσάρει στην κατηγορία σύστημα αποφυγής συγκρούσεων με χαμηλές ταχύτητες. Χάρη σε ένα προηγμένο αισθητήρα ανίχνευσης αντικειμένων και απόστασης που σαρώνει το δρόμο μπροστά 50 φορές το δευτερόλεπτο είναι δυνατή η αποφυγή συγκρούσεων με ταχύτητες μέχρι 15 χλμ./ώρα και η μείωση της σφοδρότητάς τους με ταχύτητες μέχρι 30 χλμ./ώρα. Το σύστημα φρενάρει μόνο του αν ο οδηγός δεν ανταποκριθεί στις προειδοποιήσεις, μειώνει τη ροπή του κινητήρα και ενεργοποιεί τα φώτα κινδύνου.

SYNC
Νέας γενιάς σύστημα, που επιτρέπει τη συνδεσιμότητα με φωνητική ενεργοποίηση για τηλεφωνικές κλήσεις και μουσικές επιλογές από συσκευές συνδεδεμένες μέσω Bluetooth ή USB. Το SYNC περιλαμβάνει Emergency Assistance, το οποίο συνδέει απευθείας τους επιβάτες με τις τοπικές υπηρεσίες επείγουσας ανάγκης σε περίπτωση ενεργοποίησης των αερόσακων.

MyKey
Πρεμιέρα στην Ευρώπη για το σύστημα με το οποίο μέσω συγκεκριμένου προγραμματιζόμενου κλειδιού οι γονείς διαμορφώνουν τα όρια της μέγιστης ταχύτητας και έντασης του ηχοσυστήματος. Επίσης ενεργοποιεί τη σίγαση του ηχοσυστήματος μέχρι οι επιβάτες να δέσουν τις ζώνες τους και εμποδίζει την απενεργοποίηση συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας.

Toyota
test center