Ποιότητα, πολυτέλεια και οικονομία! Η νέα Α-Class δεν σταματά να μας εκπλήσσει.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ποιότητα, πολυτέλεια και οικονομία! Η νέα Α-Class δεν σταματά να μας εκπλήσσει.

Η πρόταση της Τρίτης: Mercedes A-Class

6.987 Επισκέψεις στο άρθρο (4/12/2012)

Ριζικά αλλαγμένη και στη φιλοσοφία της, η νέα A-Class ήρθε για να για να επαναπροσδιορίσει την παρουσία της Mercedes στο άνω άκρο της μικρομεσαίας κατηγορίας.

Η αλλαγή της κατηγορίας του, από πολυμορφικό σε μικρομεσαία κατηγορία, είναι ίσως από τις πιο σημαντικές που έχουμε δει, κάτι που αποκαλύπτει μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία για το νέο μοντέλο σε σχέση με το παλαιότερο. Το μακρύ καπό, η κομψή του φιγούρα, καθώς και το ελκυστικό του design δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη γενιά. Οι Γερμανοί επένδυσαν σε ένα μικρομεσαίο μοντέλο με στόχο να ισορροπήσουν αρμονικά το σπορτίφ ύφος και το πολυτελές προφίλ του. Βασίζεται σε ένα εντελώς νέο πάτωμα, που πρωτοεμφανίστηκε στη νέα B-Class, η νέα Α-Class έχει μήκος στα 4,292, πλάτος στα 1,780 και ύψος στα 1,433 μ. σε σχέση με την παλαιότερη γενιά που το ΜxΠxΥ ήταν  3,883x1.764x1.593.
H σχεδίαση στο εσωτερικό είναι ανάλογα δυναμική με αυτή του αμαξώματος και φυσικά εντελώς διαφορετική με το αυτοκίνητο που αντικατέστησε. Ιδιαίτερα τονισμένη είναι η ποιότητα και η πολυτέλεια, με ακριβά υλικά και διαθέτει μια πιο στιβαρή συναρμογή. Το ταμπλό συνάδει με τη σύγχρονη άποψη της εταιρείας, ενώ η έξυπνη σχεδίαση εξασφαλίζει περισσότερους χώρους.
Το γερμανικό μοντέλο διαθέτει μια πλούσια γκάμα νέων κινητήρων που ακολουθούν την «μόδα» του downsizing και τη συνοδεία του turbo.
Αναλυτικά, η νέα A-Class είναι διαθέσιμη σε τρεις βενζινοκίνητες εκδόσεις με τούρμπο και άμεσο ψεκασμό: την Α180 που έχει κινητήρα 1,6 λτ. με ισχύ 115 ίππους, την Α200 με τον ίδιο κινητήρα κι αυξημένη απόδοση στους 156 ίππους και την Α250 η οποία φορά μοτέρ 2,0 λτ. με μέγιστη ισχύ 211 ίππων. Επίσης, θα υπάρχουν και τρεις turbodiesel εκδόσεις: η Α180 CDI με 2λιτρο κινητήρα ισχύος 109 ίππων και 250 Nm ροπής , η Α200 CDI με 136 ίππους και 300 Nm ροπής και η Α220 CDI με κινητήρα 2,2 λτ. ιπποδύναμη 170 ίππων και ροπή 350 Nm.
Στις πρόσφατες αξιολογήσεις του Euro NCAP (Πανευρωπαϊκός Οργανισμός Δοκιμών Πρόσκρουσης), η νέα Mercedes A-Class, χάρη και στο τεχνολογικό της υπόβαθρο, σημείωσε πολύ υψηλά ποσοστά, σε όλους τους επιμέρους τομείς, εξασφαλίζοντας τον τίτλο ενός από τα ασφαλέστερα μικρομεσαία μοντέλα. Συγκεκριμένα, η A-Class απέσπασε, με χαρακτηριστική άνεση, τα 5 αστέρια, επιτυγχάνοντας ποσοστά: 93% για τους ενήλικες, 81% για τα παιδιά, 67%, για τους πεζούς και 86% για τα συστήματα ασφάλειας.
Τιμή: από 23.182 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης

Υψηλή άνεση και ποιότητα κύλισης για την A-Class.

Υψηλή άνεση και ποιότητα κύλισης για την A-Class.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
skoda