Η ποιότητα κύλισης και το φιλτράρισμα της ανάρτησης του νέου Ceed είναι από τα κορυφαία της κατηγορίας.
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η ποιότητα κύλισης και το φιλτράρισμα της ανάρτησης του νέου Ceed είναι από τα κορυφαία της κατηγορίας.

Δοκιμή: Kia Ceed 1,6 Diesel

112.774 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2012)

Το δεύτερης γενιάς Kia CeeΆd, έχει έρθει με αναπάντεχα αναβαθμισμένη αίσθηση σε όλους τους τομείς, από την ποιότητα και την άνεση μέχρι την πολυτέλεια, τη δύναμη και τον οδηγικό χαρακτήρα.

+ Ποιότητα κατασκευής, οδική συμπεριφορά, σχεδίαση, άνεση, χώροι 
- Αίσθηση τιμονιού, εργονομία (ηχοσύστημα – τιμόνι), βάρος 
Η Kia μπορεί ακόμα και μας εκπλήσσει, κάθε εποχή για άλλο λόγο. Όταν παρουσίασε για παράδειγμα την πρώτη γενιά του Ceed το 1997, είχαμε να σταθούμε στο μεγάλο βήμα που είχε κάνει στην ποιότητα και την οδηγική συμπεριφορά, σε σχέση με τα Kia που ξέραμε μέχρι τότε. 
Σήμερα, με το νέο Ceed, μας εντυπωσιάζει για ακόμα μια φορά. Και σίγουρα, ο λόγος δεν είναι μόνο η εμφάνιση του νέου μοντέλου, αφού στον τομέα της ποιότητας, της άνεσης και της δύναμης, το μικρομεσαίο μοντέλο είναι από τα κορυφαία στην κατηγορία. Αυτό, επιτείνεται ακόμη περισσότερο στην πετρελαιοκίνητη έκδοση με το πλουσιότερο πακέτο εξοπλισμού της δοκιμής μας, η οποία προσδίδει στο CeeΆd μια διαφορετική υπόσταση από κάθε άλλη φορά. 
Εμφάνιση: γοητευτικό και πληθωρικό
Μπορεί να φταίει το μαύρο χρώμα με τις γυαλιστερές ανθρακί ζάντες που αποφάσισε να μας διαθέσει η εδώ αντιπροσωπεία. Μπορεί να φταίνε τα LED μπρος-πίσω και στο πλάι (πλευρικοί καθρέπτες) που εξόπλιζαν την έκδοση της δοκιμής. Σίγουρα όμως, το νέο Ceed βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει τα βλέμματα στο πέρασμά του. Ειδικά για αυτοκίνητο της συντηρητικής μικρομεσαίας κατηγορίας. Επίσης, δείχνει αρκετά «γεμάτο» σε διαστάσεις. Στην ουσία, είναι 5 εκατοστά μακρύτερο από το παλιό μοντέλο, 1 εκατοστό πιο χαμηλό και πιο στενό. 
Παρότι βασίζεται στο ίδιο πάτωμα με πριν, εξακολουθεί και έχει ένα από τα μακρύτερα μεταξόνια της κατηγορίας, ενώ τα μετατρόχιά του έχουν φαρδύνει ακόμα περισσότερο. Η εμφάνιση του Ceed είναι πληθωρική, το μήκος του έχει μεγαλώσει σε σχέση με το παλιό μοντέλο, ενώ οι λεπτομέρειες είναι ιδιαίτερες και χαρίζουν μια νότα πολυτέλειας...
200 διαθέσιμα στοιχεία για KIA  CEED
(τεχνικά χαρακτηριστικά - εξοπλισμός - μετρήσεις - εγγυήσεις...)

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto