• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

¶νετο και οικονομικό στη χρήση το Renault Megane.

Το εσωτερικό του Megane ξεχωρίζει για την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί, ενώ διαθέτει και μοντέρνα αισθητική.

Ο πρώτος βενζινοκινητήρας της Renault με άμεσο ψεκασμό και turbo, o 1,2 TCe του Megane, διακρίνεται σε λειτουργία και οικονομία.

Μικρομεσαία Renault Megane 1,2 TCe – Downsizing σε τιμή και έξοδα!

26.520 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/1/2013

Το Renault Megane είναι ένα από τα καλύτερα μικρομεσαία μοντέλα της αγοράς, που προσφέρεται με το νεότερο 1,2 λίτρων turbo κινητήρα άμεσου ψεκασμού της μάρκας. Σε αυτή την περίπτωση, το Megane διαθέτει ένα πολύ ικανό σε επιδόσεις μηχανικό σύνολο, το οποίο διακρίνεται και για την πολιτισμένη του λειτουργία, αλλά κυρίως, για τη χαμηλή του κατανάλωση. Έτσι, σε συνδυασμό με το Στάνταρ Σύστημα Start & Stop, το Megane 1,2 TCe απαιτεί μόνο 5,3 λτ. καυσίμου ανά 100 χλμ. και εκπέμπει 119 γρ. CO2 ανά χλμ., με άμεσα οφέλη σε όλα του τα πάγια έξοδα. Από εκεί και πέρα, το Γαλλικό μικρομεσαίο διατηρεί μια μοντέρνα εμφάνιση, η οποία πρόσφατα ενισχύθηκε με τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, τις ζάντες νέας σχεδίασης και τα στάνταρ φώτα ημέρας. Στο εσωτερικό του, η ποιότητα κατασκευής είναι ιδιαίτερα προσεγμένη, με μαλακό πλαστικό να καλύπτει ένα μεγάλο τμήμα του ταμπλό του, ενώ οι χώροι για τους επιβάτες βρίσκονται στο μέσο όρο της κατηγορίας.

Βασικός εξοπλισμός
ESP, 6 αερόσακοι, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικοί καθρέπτες, air condition, ηχοσύστημα

Εκπτώσεις-Προσφορές
Για όλες τις εκδόσεις Megane, η Renault προσφέρει όφελος 1.000 ευρώ, που διαμορφώνουν τις τιμές από τα 14.750 ευρώ. Εναλλακτικά, ο πελάτης επιλέγει ή το πακέτο εξοπλισμού Easy ή το πακέτο Pack και μαζί έκπτωση 600 ευρώ.

3 λόγοι απόκτησης
- Ανά έτος (ή 15.000 χλμ.) απαιτεί 1.316 ευρώ σε βενζίνη
- Τέλη κυκλοφορίας έχει μόνο 107 ευρώ
- Η ετήσια ασφάλισή του είναι 425 ευρώ χωρίς κλοπή ή 616 ευρώ με κλοπή