Η Fiat ανακοίνωσε ότι είναι στα σχέδιά της να κατασκευάσει δύο νέα crossover μέχρι το 2014.

Η Fiat ανακοίνωσε ότι είναι στα σχέδιά της να κατασκευάσει δύο νέα crossover μέχρι το 2014.

Fiat: Επιβεβαιώθηκε 500X & νέο τζιπ

9.885 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2012)

Η Fiat ανακοίνωσε ότι είναι στα σχέδιά της να κατασκευάσει δύο νέα crossover μέχρι το 2014, το Fiat 500X και ακόμα ένα τζίπ στις εγκαταστάσεις της Ιταλίας, και συγκεκριμένα στο Melfi.

Μετά από μια γενναιόδωρη επένδυση στο ποσό του 1 δισεκατομ. ευρώ που έγινε στο εργοστάσιο της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας στο Melfi, θα έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει να κατασκευάζει ένα νέο προσιτό τζιπ και το 500X
Τα δύο μοντέλα θα βασίζονται στην ίδια επιμηκυμένη πλατφόρμα και θα διαθέτουν σύστημα τετρακίνησης. Όσον αφορά στο νέο entry-level τζίπ της ιταλικής φίρμας θα είναι το πρώτο σε παραγωγή και θα διατίθεται στην παγκόσμια αγορά, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει και το Fiat 500X. Επίσης, άφησαν να εννοηθεί ότι το εργοστάσιο έχει την δυνατότητα να φιλοξενεί ακόμα δύο μοντέλα στη γραμμή παραγωγής.
Να θυμίσουμε ότι το Fiat 500X θα έχει μήκος γύρω στα 4,2 μέτρα και δυνατότητα μετακίνησης έως και 5 επιβατών. Η συνολική χωρητικότητα του πορτ μπάγκαζ υπολογίζεται ελαφρά πάνω από τα 400 λίτρα, πιθανότατα λίγο μικρότερη για τις τετρακίνητες εκδόσεις.
Τέλος, μόλις ολοκληρωθούν και οι τελευταίες αναβαθμίσεις στο εργοστάσιο, σύμφωνα με τη Fiat, θα μπορεί να παράγει 1.600 μονάδες ημερησίως.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center