Με τη βοήθεια του Start&Stop ο κινητήρας 1,4 D-4D του Auris αναβαθμίζει το οικολογικό προφίλ του μοντέλου, ενώ δεν πληρώνει και τέλη.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με τη βοήθεια του Start&Stop ο κινητήρας 1,4 D-4D του Auris αναβαθμίζει το οικολογικό προφίλ του μοντέλου, ενώ δεν πληρώνει και τέλη.

Κινητήρες – επιδόσεις: Το Auris είναι οικονομικό, το Golf πλεονεκτεί και στις επιδόσεις λόγω κυβισμού

64.408 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2013)

Το VW έχει μικρό πλεονέκτημα σε αυτή τη δοκιμή, λόγω του ότι διαθέτει και το μεγαλύτερο σε κυβισμό κινητήρα από τα άλλα δύο. Αυτός του χαρίζει 15 επιπλέον ίππους και 30-45 περισσότερα Nm ροπής. Ο κινητήρας του είναι σύγχρονος και με τη βοήθεια της δέσμης οικολογικών μέτρων Blue Motion Technologies, στην οποία ανήκει και το Start&Stop, είναι πολύ οικονομικός, με μηδενικά τέλη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η υπεροχή του μοτέρ αυτού φαίνεται στον ποιοτικό τρόπο λειτουργίας του, που του χαρίζει χαμηλά επίπεδα θορύβου στο εσωτερικό, αλλά και τις καλύτερες επιδόσεις όλων. Η μόνη ένσταση είναι η συνεργασία με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο που τον κάνει να υστερεί σε σχέση με τα άλλα δύο μοντέλα με εξάρι κιβώτιο. Το Auris έχει καλύτερες επιδόσεις από στάση και την υψηλότερη τελική ταχύτητα, ενώ στην έκδοση Eco της δοκιμής με το Start&Stop, έχει τη χαμηλότερη μαζί με το Golf κατανάλωση και δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto