Στο δρόμο, η Mercedes E-Class ξεχωρίζει για το αρχοντικό της πάτημα, την υψηλή ποιότητα κύλισης και τα μειωμένα επίπεδα θορύβου.

Στο δρόμο, η Mercedes E-Class ξεχωρίζει για το αρχοντικό της πάτημα, την υψηλή ποιότητα κύλισης και τα μειωμένα επίπεδα θορύβου.

Στο δρόμο: Κορυφαία ποιότητα κύλισης

31.965 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2013)

Στην ανανεωμένη E-Class η Mercedes δεν άλλαξε τις ρυθμίσεις της ανάρτησής της και έτσι, σε όλες τις εκδόσεις Elegance όπως και στη βασική, παραμένει η αυτόματα ρυθμιζόμενη ανάρτηση DIRECT CONTROL, η οποία δίνει έμφαση στην άνεση των επιβατών. Εμείς, στη Βαρκελώνη οδηγήσαμε την έκδοση Avantgarde, η οποία φέρει την πιο σπορ έκδοση της ανάρτησης αυτής και χαμηλώνει παράλληλα, 15 χλστ. το αμάξωμα. Με την ανάρτηση αυτή η E-Class κερδίζει στα οδικά της χαρακτηριστικά κυρίως σε πιο απαιτητικές διαδρομές, από την άλλη όμως έδειξε να μην προσφέρει τα κορυφαία επίπεδα άνεσης των υπολοίπων εκδόσεων.

&&&& &&&&Έστω και έτσι πάντως, οδηγός και επιβάτες εκτιμούν στο ταξίδι το γενικότερα ραφιναρισμένο χαρακτήρα της Γερμανικής μπερλίνας, την πολύ καλή ηχομόνωση και την υψηλή ποιότητα κύλισης. Το τιμόνι από την πλευρά του, έχει καλό βάρος, είναι αρκετά άμεσο και φροντίζει ώστε να διευκολύνει παράλληλα τους χειρισμούς. Σύντομα ωστόσο, η Mercedes θα προσφέρει σε όλη τη γκάμα της E-Class ένα νέο ηλεκτρομηχανικό Σύστημα διεύθυνσης, με μεταβαλλόμενη υποβοήθηση και περαιτέρω βελτίωση σε αίσθηση και αμεσότητα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda