H Kia παρουσίασε το 3θυρο pro cee_d GT, ενώ πρόσφατα η κορεάτικη φίρμα αποκάλυψε και τη hatchback GT έκδοση.

H Kia παρουσίασε το 3θυρο pro cee_d GT, ενώ πρόσφατα η κορεάτικη φίρμα αποκάλυψε και τη hatchback GT έκδοση.

Νέο Kia cee_d GT

6.545 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2013)

H Kia παρουσίασε επίσημα στο Σαλόνι της Γενεύης το «καυτό» πεντάπορτο cee_d GT, το οποίο φοράει έναν 1,6 λτ. Turbo κινητήρα 201 ίππων και θα ξεκινήσει να πωλείται στα μέσα του 2013.

Στο τέλος του προηγούμενου μήνα, η Kia παρουσίασε το 3θυρο pro cee_d GT, ενώ πρόσφατα η κορεάτικη φίρμα αποκάλυψε και τη hatchback GT έκδοση. Οι δύο «καυτές» εκδόσεις είναι ίδιες σχεδιαστικά και συγκεκριμένα μοιράζονται το ίδιο επιθετικό «κουστούμι» και τα σπορ χαρακτηριστικά που προϊδεάζει άλλωστε και το λογότυπο GT. Η Κia υπολογίζει το pro cee_d GT να ξεκινήσει να πωλείται στα μέσα το 2013, ενώ η πεντάπορτη έκδοση να ακολουθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.
Νέοι προφυλακτήρες, μεγαλύτερες εισαγωγής αέρα, "φουσκωμένα" πλαϊνά και ανασχεδιασμένοι κυψελοειδής γρίλια, με το λογότυπο GT, είναι μερικά από τα εμφανή χαρακτηριστικά του. Όσο για το μηχανικό σύνολο, εκεί συναντάμε συναντάμε τον turbo 1.6 GDI βενζινοκινητήρα, απόδοσης 201 ίππων και ροπής 265 Nm, που συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και χρειάζεται περίπου 7,9 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto