Το VW Cross up! έκανε την επίσημη πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, και αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο καλοκαίρι του 2013!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το VW Cross up! έκανε την επίσημη πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, και αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο καλοκαίρι του 2013!

To νέο VW Cross up!

8.697 Επισκέψεις στο άρθρο (7/3/2013)

Το VW Cross up! έκανε την επίσημη πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, και αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο καλοκαίρι του 2013, αρχικά στην γερμανική αγορά.

Το αυτοκίνητο βασίζεται πάνω στο πεντάθυρο up! και διαθέτει αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 15 χιλιοστά, με μαύρα προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά και ασημένια διακοσμητικά, όπως οι αντίστοιχες εκδόσεις Cross, των άλλων μοντέλων της μάρκας (Cross Polo, Cross Touran κ.ο.κ). Φορά 16άρες ζάντες αλουμινίου, με ελαστικά διαστάσεων 185/50, ενώ οι ράγες στην οροφή να είναι βαμμένες σε ασημί χρώμα.Στο εσωτερικό υπάρχουν νέες επενδύσεις στα καθίσματα σε γκρι ή κόκκινο χρώμα, καθώς και νέοι χρωματικοί συνδυασμοί στο ταμπλό. Το τιμόνι είναι δερμάτινο, όπως και ο επιλογέας των ταχυτήτων και η λαβή του χειρόφρενου. Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τα χρωμιομένα διακοσμητικά.Κάτω από το καπό, συναντάμε τον γνώριμο τρικύλινδρο 1.000άρη κινητήρα απόδοσης 75 ίππων που συνδυάζεται με 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, το οποίο στέλνει τη κίνηση στους μπροστινούς τροχούς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRANSPORTER
test center