Το Ford Fiesta ST μπαίνει στη δεύτερη γενιά του και 5 χρόνια μετά την παρουσίαση του 6ης γενιάς Fiesta, έρχεται για να συμπληρώσει τη γκάμα των «ST» επιλογών της εταιρείας.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Ford Fiesta ST μπαίνει στη δεύτερη γενιά του και 5 χρόνια μετά την παρουσίαση του 6ης γενιάς Fiesta, έρχεται για να συμπληρώσει τη γκάμα των «ST» επιλογών της εταιρείας.

Έρχεται τον επόμενο μήνα το νέο Ford Fiesta ST

22.513 Επισκέψεις στο άρθρο (18/4/2013)

Το Ford Fiesta ST μπαίνει στη δεύτερη γενιά του και 5 χρόνια μετά την παρουσίαση της 6ης γενιάς Fiesta, έρχεται από τον επόμενο μήνα και επι ελληνικού εδάφους, για να συμπληρώσει τη γκάμα των «ST» επιλογών της εταιρείας.

Και όπως ακριβώς συνέβη και με το νέο Focus ST που λανσαρίστηκε πέρσι στην Ελλάδα, η Ford προσφέρει το νέο μικρό της «πύραυλο» με ένα μοτέρ χαμηλότερου κυβισμού από το παρελθόν που του επιτρέπει από τη μια, να είναι πιο ισχυρός και γρήγορος και από την άλλη, να βελτιώσει σημαντικά τις οικολογικές του επιδόσεις και να μειώσει την κατανάλωση καυσίμου. Το αποτέλεσμα δείχνει κατΆ αρχάς, άκρως… δελεαστικό και εμείς, ταξιδέψαμε μέχρι τη Νίκαια της Γαλλίας για να το διαπιστώσουμε στην πράξη.
Πιο δυναμικό αισθητικά
Στο αισθητικό κομμάτι, το νέο Fiesta ST βασίζεται πάνω στην ανανεωμένη γενιά του μοντέλου της Ford διαθέτοντας παράλληλα και κάποιες αισθητικές βελτιώσεις που τονίζουν το δυναμισμό της έκδοσης. Έχουμε λοιπόν ένα περιφερειακό αεροδυναμικό body-kit, με επίκεντρο τις αλλαγές στο πίσω τμήμα και την προσθήκη μιας ευδιάκριτης αεροτομής αλλά και ενός ακόμη πιο ευδιάκριτου διαχύτη με διπλή απόληξη της εξάτμισης. Φυσικά, το νέο κορυφαίο Fiesta διαθέτει τα γνώριμα λογότυπα «ST» στο μπροστινό και το πίσω μέρος του, η κυψελοειδής μάσκα έρχεται απευθείας από το αντίστοιχο τμήμα του Ford Focus ST, ενώ οι ειδικής σχεδίασης τροχοί 17 ιντσών με 5 «παχιές» ακτίνες, ολοκληρώνουν τις αισθητικές του αλλαγές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL