Η γρίλια της μάσκας, το logo της Skoda, τα εμπρός φώτα πορείας και ομίχλης, οι προφυλακτήρες, τα εμπρός φτερά και το καπό είναι όλα ανασχεδιασμένα.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η γρίλια της μάσκας, το logo της Skoda, τα εμπρός φώτα πορείας και ομίχλης, οι προφυλακτήρες, τα εμπρός φτερά και το καπό είναι όλα ανασχεδιασμένα.

Ανανέωση για τη Skoda Superb

9.953 Επισκέψεις στο άρθρο (4/4/2013)

Η Skoda ανανεώνει την Superb στιλιστικά, αλλά και σε επίπεδο τεχνολογιών. Tο ντεμπούτο του μοντέλου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην έκθεση αυτοκινήτου στη Σαγκάη στις 19 Απριλίου.

Αναβάθμιση στιλιστική, μέσα και έξω, αλλά και σε επίπεδο τεχνολογιών, δέχθηκε η Skoda Superb. Προορισμένο να παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση αυτοκινήτου στη Σαγκάη, στις 19 Απριλίου, το Superb αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά προς τα τέλη Ιουνίου. Οι νέες γραμμές τονίζουν τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της φίρμας. Η γρίλια της μάσκας, το logo της Skoda, τα εμπρός φώτα πορείας και ομίχλης,  οι προφυλακτήρες, τα εμπρός φτερά και το καπό είναι όλα ανασχεδιασμένα. Διαθέσιμα είναι τα φώτα xenon με ενσωματωμένα LED ημέρας. Στο πίσω μέρος τα φωτιστικά με τη βοήθεια των LED διαμορφώνουν το χαρακτηριστικό σχήμα «C» των μοντέλων της φίρμας. Στο εσωτερικό υπάρχουν νέα υλικά και χρώματα. 
Στον τομέα των κινητήρων, ανάλογα το μοτέρ, η εξοικονόμηση καυσίμου, σε σχέση με το προ ανανέωσης μοντέλο, φτάνει το 19%, ενώ όλοι οι κινητήρες diesel, καθώς και ο 1,4 TSI 125PS, συνδυάζονται με σύστημα Start&Stop και σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα. Όσον αφορά στους πετρελαιοκινητήρες, ο 1,6 TDI παρουσιάζει κατανάλωση 4,2 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα στην έκδοση GreenLine. Επίσης, θα υπάρχει ακόμη ένα διαθέσιμο μηχανικό σύνολο πετρελαίου 2 λίτρων, απόδοσης 170 ίππων. Τέλος, τονίζουμε ότι η ανανεωμένη Skoda Superb θα διατίθεται και πάλι στην έκδοση Combi για όσους επιθυμούν ακόμη μεγαλύτερες χώρους. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center