Η νέα Mercedes CLA Shooting Brake θα είναι το δεύτερο μοντέλο του είδους στη γκάμα των Γερμανών, μετά τη CLS Shooting Brake.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα Mercedes CLA Shooting Brake θα είναι το δεύτερο μοντέλο του είδους στη γκάμα των Γερμανών, μετά τη CLS Shooting Brake.

Επίσημα η Mercedes CLA Shooting Brake

7.256 Επισκέψεις στο άρθρο (24/4/2013)

Ο διευθυντής σχεδίασης της Mercedes-Benz, Gordon Wagener, επιβεβαίωσε το τέταρτο μέλος της A-Class, την CLA Shooting Brake, που αποτελεί τη… «μακρύτερη» έκδοση της CLA.

Πριν ακόμα κυκλοφορήσει στους δρόμους της πόλης η Mercedes-Benz CLA, η γερμανική φίρμα ανακοίνωσε δια στόματος του διευθυντή σχεδίασης, Gordon Wagener, ότι στα σχέδια τους έχουν πλέον επίσημα την κατασκευή της νέας Mercedes-Benz CLA Shooting Brake.
Με τη Mercedes να έχει παρουσιάσει ήδη την A-Class, την CLA και σε λίγους μήνες τη GLA, θα ολοκληρώσει τη γκάμα της με το τέταρτο μέλος της οικογένειας Α που θα είναι η CLA Shooting Brake και θα παρουσιαστεί πιθανόν το 2014. Φυσικά, η νέα CLA Shooting Brake θα «δανειστεί» αρκετά στοιχεία από την νέα A-Class και θα βασίζεται στην προσθιοκίνητη πλατφόρμα της γερμανικής φίρμας. Σχεδιαστικά, δεν θα διαφέρει από το 4θυρο κουπέ μοντέλο με εξαίρεση την προσθήκη του έξτρα πίσω όγκου, όπως μπορούμε να δούμε και στην αποκλειστική κατασκοπευτική φωτογραφία που εξασφαλίσαμε.
Όσον αφορά στα μηχανικά σύνολα που εικάζεται να εφοδιάζεται η «μακρύτερη» CLA, θα είναι άμεσου ψεκασμού βενζίνης με χωρητικότητα 1,6 και 2,0 λίτρων και απόδοση από 122 έως 211 ίππους, καθώς και diesel 1,5 και 1,8 λίτρων με απόδοση 109 και 136 ίππους αντίστοιχα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
test center