Περισσότερο δυναμικό από το τωρινό μοντέλο αναμένεται να είναι σχεδιαστικά το επόμενο Mazda2 (αποκλειστική-κατασκοπευτική φωτογραφία).
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Περισσότερο δυναμικό από το τωρινό μοντέλο αναμένεται να είναι σχεδιαστικά το επόμενο Mazda2 (αποκλειστική-κατασκοπευτική φωτογραφία).

Το 2014 αναμένεται το νέο Mazda2

16.223 Επισκέψεις στο άρθρο (28/5/2013)

Το επόμενο Mazda2 θα παρουσιαστεί το 2014, αφού φαίνεται ότι η Mazda με τη συνεργασία της Toyota, βρήκε τους πόρους για να κάνει πραγματικότητα τη νέα γενιά του μικρού της μοντέλου.

Πιο αναλυτικά, το νέο Mazda2 θα κατασκευάζεται από κοινού με ένα νέο μικρό Toyota στο καινούργιο εργοστάσιο της Mazda, στη Σαλαμάνκα του Μεξικό. Με τον τρόπο αυτό, η Mazda, θα μειώσει τα έξοδα εξέλιξης του νέου της μοντέλου, ενώ η Toyota θα καταφέρει να μειώσει το κόστος διάθεσης του επόμενου μικρού της στην Αμερική.Σε ό,τι αφορά στη σχεδίαση του επόμενου Mazda2, οι κατάσκοποί μας αποκαλύπτουν ότι, το μικρότερο Mazda θα εκμοντερνιστεί περαιτέρω, επηρεαζόμενο στο εμπρόσθιο τμήμα του από τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας, την οποία είδαμε και στο νέο CX-5.Για τα μηχανικά σύνολα δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες, είναι προφανές όμως ότι θα ενσωματώνουν την τεχνολογία SkyActiv της ιαπωνικής εταιρείας, η οποία εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.Τα παραπάνω επιτυγχάνονται χάρη στο ψυχόμενο σύστημα επανακυκλοφορίας καυσαερίων για την αντιμετώπιση της προανάφλεξης, τα μπεκ ψεκασμού πολλαπλών οπών για ψύξη του θαλάμου καύσης, τα πρωτοποριακά σχεδιασμένα πιστόνια, το διπλό μεταβλητό χρονισμό και τα ελαφρά κινούμενα μέρη για μείωση των τριβών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
vw