Πλέον τον πιτσιρικά περιμένει ο δικαστής ανηλίκων με κατηγορίες που φτάνουν το βαθμό κακουργήματος.

11χρονος οδηγά SUV σε καταδίωξη (+vid)

2.681 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2018)

Μία απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν 11χρονο πιτσιρικά, ο οποίος έκανε άνω κάτω το Οχάιο των ΗΠΑ ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ΜΜΕ της περιοχής, την Κυριακή ένα 11χρονο αγόρι πήρε τα κλειδιά του Dodge Durango των γονιών του και αφού το έβαλε μπροστά αποφάσισε να πάει μία βόλτα στους δρόμους της πόλης, αναγκάζοντας έτσι της αστυνομικές αρχές να ενεργοποιηθούν προκειμένου να τον σταματήσουν.
 
Ωστόσο ο πιτσιρικάς φαίνεται πως ήταν αποφασισμένος να μη βάλει τέλος στη βόλτα του και αναπτύσσοντας ταχύτητες έως και 112 χλμ./ώρα συνέχισε να οδηγεί το SUV των γονιών του μέχρι να καταλήξει πάνω σε ένα σταθμευμένο φορτηγό στα περίχωρα του Κλήβελαντ όπου και μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο MetroHealth με μικρούς τραυματισμούς.
Μάλιστα όπως αναφέρουν τα μέσα της περιοχής, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο με δράστη τον ίδιο πιτσιρικά, καθώς πριν από περίπου ένα χρόνο είχε συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές για τον ίδιο ακριβώς λόγο, όχι μία αλλά δύο φορές! Επιπλέον υποστηρίζουν πως τη μία από τις δύο πραγματοποιήθηκε κανονική καταδίωξη με τα αυτοκίνητα να φτάνουν ακόμα και τα 160 χλμ./ώρα!!!
 
Πλέον τον πιτσιρικά περιμένει ο δικαστής ανηλίκων με κατηγορίες που φτάνουν το βαθμό κακουργήματος, ενώ όσον αφορά τους γονείς μάλλον θα πρέπει να αλλάξουν το σημείο που αφήνουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου.
 
Δείτε ένα απόσπασμα από τα όσα ανέφεραν τα ΜΜΕ των ΗΠΑ.

Toyota
test center