18χρονος έκανε συντρίμμια Gallardo

2.092 Επισκέψεις στο άρθρο (20/6/2019)

Πάνω σε δύο άλλα αυτοκίνητα έριξε την Lamborghini Gallardo ένας 18χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών.

Μια Lamborghini Gallardo LP560-4 έκανε συντρίμμια ένας 18χρονος στην πόλη Fresno της Καλιφόρνια πριν μερικές μέρες, ρίχνοντας το supercar πάνω σε δύο άλλα αυτοκίνητα.

Ο νεαρός με όνομα Mark Verdugo είχε ενεργό ένταλμα σύλληψης πριν γίνει το ατύχημα ενώ τώρα του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για κατοχή παράνομου όπλου που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών και πρόκληση ατυχήματος λόγω χρήσης ουσιών.
 
Το τοπικό Α.Τ αναφέρει πως ο 18χρονος τράκαρε αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής πάνω σε δύο αυτοκίνητα. Τόσο ο Verdugo όσο και άλλες δύο γυναίκες που επέβαιναν στα άλλα αμάξια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αμέσως, χωρίς ωστόσο να διατρέχουν κάποιον σοβαρό κίνδυνο για την σωματική τους ακεραιότητα.

Ένας εργαζόμενος που δούλευε σε κοντινή επιχείρηση δήλωσε στα ΜΜΕ: «Ακούστηκε σαν έκρηξη, δεν πίστευα πως πρόκειται για τροχαίο. Ήταν τρομερό και υπήρχαν θραύσματα παντού. Πήγα εκεί που ήταν η Lamborghini και η Αστυνομία βρισκόταν εκεί μαζί με τον οδηγό». Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο 18χρονος είχε από μικρός μπλεξίματα με τις Αρχές αφού το 2017 συνελήφθη για κατοχή μαριχουάνας αξίας 11.000 δολαρίων και κατοχή τριών πιστολιών.
 

peugeot
NISSAN