Η πρώτη στάση για ανεφοδιασμό φυσικού αερίου έγινε στο σταθμό της Ανθούσας. Πλέον το δίκτυο φυσικού αερίου αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς από τη ΔΕΠΑ για να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες περι
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η πρώτη στάση για ανεφοδιασμό φυσικού αερίου έγινε στο σταθμό της Ανθούσας. Πλέον το δίκτυο φυσικού αερίου αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς από τη ΔΕΠΑ για να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές.

Αναχώρηση από Πάτρα!

43.148 Επισκέψεις στο άρθρο (2/2/2014)

Εφαλτήρια πόλη για το τουρ της Μεγάλης Ελλάδος, θα ήταν το Μπάρι της Ιταλίας. Έτσι λοιπόν επιβιβαστήκαμε στο υπερπολυτελές Superfast I από το λιμάνι της Πάτρας και το επόμενο πρωί μας βρήκε στο λιμάνι του Μπάρι. Έπειτα από τους τυπικούς ελέγχους από τις αρχές ασφαλείας της χώρας, κατευθυνθήκαμε προς τα νότια, όχι όμως μέσω autostrada, αλλά μέσω του επαρχιακού δικτύου το οποίο περνούσε δίπλα από τη θάλασσα. Περάσαμε το Taranto (Τάρας, η ονομασία της πόλης στην αρχαιότητα και κατευθυνθήκαμε νότια του επαρχιακού δρόμου. Μια επιλογή που μπορεί να μας καθυστέρησε αρκετά χρονικά, με αποτέλεσμα να βγούμε εκτός προγράμματος, αλλά μας δικαίωσε με τα τοπία που είδαμε. Λίγο πριν τα μισά της διαδρομής και με το βουνό στα δεξιά μας να μας «γλυκοκοιτάει» αποφασίσαμε να κάνουμε μια παράκαμψη και να δούμε τι ομορφιές κρύβονται στα ενδότερα. 
Μαγευτικά τοπία, με έντονη χλωρίδα, ενώ η διαδρομή αποδείχθηκε και ενδιαφέρουσα οδηγικά μιας κι ο ορεινός δρόμος διέθετε εξαιρετικής ποιότητας ασφάλτου, με αποτέλεσμα το Passat να αποδείξει την πολύ καλή οδική συμπεριφορά που διαθέτει, όσο και αν το πιέσαμε. Έπειτα από αρκετά χιλιόμετρα και έπειτα από υπόδειξη των ντόπιων, ότι πάμε ανάποδα από τον τελικό μας προορισμό (η συνεννόηση σαφώς και έγινε με τη νοηματική διάλεκτο μιας και κανένας τους δεν μιλούσε αγγλικά), γυρίσαμε προς τα πίσω στον παραλιακό δρόμο. 

Από την Πάτρα επιβιβαστήκαμε στο Superfast I, με προορισμό το Μπάρι.

Από την Πάτρα επιβιβαστήκαμε στο Superfast I, με προορισμό το Μπάρι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
4green