Ανταλλακτικά Opel από τη μάνα τους.

2 χρόνια εγγύηση στα γνήσια ανταλλακτικά Opel

2.502 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/11/2016

Τα εργοστάσια της Opel χρησιμοποιούν πάντα την πιο εξελιγμένη τεχνολογία στην κατασκευή, με σκοπό τη δημιουργία οχημάτων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.

 
Την ίδια υψηλή ποιότητα απαιτούν και για τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν στη συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Αυτό σημαίνει:
  • Επιδόσεις
  • Αξιοπιστία
  • ¶ψογη εφαρμογή στο αμάξωμα χωρίς κενά & τριγμούς
  • Μεγάλη διάρκεια & αντοχή
  • Εξαιρετική σχέση αξίας / τιμής


Γιατί συμφέρει αυτό που προσφέρει

Mε εξαίρεση τα αναλώσιμα, τα ανταλλακτικά τριβής & ανταλλακτικά που υπόκεινται σε φυσιολογική φθορά η Opel μπορεί να προσφέρει μέχρι και 2 χρόνια εγγύηση ανταλλακτικού, από την ημέρα τοποθέτησής του στο αυτοκίνητό σας.
Μην παρασύρεστε από τις φθηνές απομιμήσεις. Επισκεφθείτε το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Opel και ενημερωθείτε για όλη τη γκάμα Γνήσιων Ανταλλακτικών τα οποία σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα που προβλέπονται για το Opel σας.


Τι λαμβάνουμε υπόψη

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Δεν περιλαμβάνουν τυχόν εργασίες που απαιτούνται για την τοποθέτηση γνησίων ανταλλακτικών ή αξεσουάρ. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής ισχύουν αποκλειστικά και μόνο για απευθείας αγορά από κατάστημα στο Επίσημο Δίκτυο Opel και δεν περιλαμβάνουν μεταφορικά.