20.000 Lamborghini Urus σε τέσσερα χρόνια!

20.000 Lamborghini Urus σε τέσσερα χρόνια!

2.174 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2022)

20.000 Urus μέσα σε τέσσερα χρόνια έχει κατασκευάσει η Lamborghini αριθμός ρεκόρ για μοντέλο της ιταλικής φίρμας, που επιβεβαιώνει πως το εντυπωσιακό SUV είναι ξεκάθαρα το best seller μοντέλο της.

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνουν οι πωλήσεις της Urus

Αν και τα περισσότερα αυτοκίνητα της Lamborghini έχουν πουληθεί σε μικρό αριθμό μονάδων, όπως αποδεικνύεται αυτό δεν θα ισχύσει για την Urus, η οποία από την ώρα που παρουσιάστηκε έως και σήμερα συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Πριν από περίπου ένα χρόνο η ιταλική μάρκα ανακοίνωσε ότι έχει κατασκευάσει 15.000 μοντέλα, τα οποία πλέον έχουν γίνει 20.000, καθιστώντας έτσι εύκολα την Urus το μοντέλο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της εταιρείας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σε μοβ χρώμα 20.000ή Urus

Η υπ’ αριθμόν 20.000 Urus βγήκε από τη γραμμή παραγωγής της μάρκα βαμμένη σε έντονο μοβ χρώμα, με τους εργαζόμενους του εργοστασίου και τους ιθύνοντες της μάρκας να φωτογραφίζονται μαζί της!

Νέες προσλήψεις για αύξηση της παραγωγής

Σύμφωνα με τη μάρκα οι παραδόσεις της Urus υπερδιπλασιάστηκαν, καθώς υπήρξαν 500 νέες προσλήψεις προσωπικού, που βοήθησε τη Lamborghini να ανταποκριθεί στην τεράστια ζήτηση. Παράλληλα ο χώρος του εργοστασίου διπλασιάστηκε από 80.000 σε 160.000 τετραγωνικά μέτρα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto