20 χρόνια Fast & Furious: Στους κινηματογράφους το F&F9

2.476 Επισκέψεις στο άρθρο (19/6/2021)

Η πρεμιέρα της νέας ταινίας «Fast & Furious 9: Μαχητές των Δρόμων» έγινε με supercars στην... πρώτη γραμμή της μάχης και την Κατερίνα Στικούδη σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πολλοί ήταν οι τυχεροί θεατές που κατάφεραν να δουν πρώτοι την ταινία «Fast & Furious 9: Μαχητές των Δρόμων» εκεί που της αξίζει… Όχι μόνο στην μεγάλη οθόνη, αλλά πάνω σε ρόδες!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η πρεμιέρα διεξήχθη μέσα σε ατμόσφαιρα ενθουσιασμού στο City Drive-In (Ελληνικός Κόσμος, Πειραιώς 254). Τα Doritos που ήταν ο Μέγας Χορηγός έδωσαν... τραγανή γεύση στη βραδιά που σείστηκε από κόρνες, σπινιαρίσματα από ρόδες και χειροκροτήματα.

Η οικογένεια του Fast συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια κινηματογραφικής πορείας και ο κόσμος έδωσε το παρών σε μια επετειακή προβολή που θα μείνει σε όλους αξέχαστη. 
 
Τα συγκλονιστικά μοντέλα αυτοκινήτων παρέλασαν με επαγγελματίες οδηγούς και έκαναν επίδειξη δύναμης μπροστά στα μάτια των θεατών.
 
Η Κατερίνα Στικούδη στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη και με το ξεχωριστό στυλ της παρουσίασε ιδανικά την έναρξη της προβολής. Τη σκυτάλη από την Κατερίνα Στικούδη πήρε κατευθείαν η ομάδα του Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) και η υπερφυσική κινηματογραφική ταχύτητα σε συνδυασμό με την υπερβατική οδήγηση οχημάτων προσέφερε ένα κοκτέιλ καταιγιστικής δράσης. στους οπαδούς της σειράς!
 
Η ταινία προβάλλεται στους κινηματογράφους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN