Η σχεδίαση του Lexus IS 300h αποτελεί ένα από τα πλεονεκτήματα του υβριδικού σεντάν.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η σχεδίαση του Lexus IS 300h αποτελεί ένα από τα πλεονεκτήματα του υβριδικού σεντάν.

Δοκιμή: Νέο Lexus IS 300h

39.399 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2014)

Ο δυναμισμός και η πολυτέλεια του νέου μεσαίου σπορ σεντάν της Lexus συνδυάζονται αριστοτεχνικά με το υβριδικό σύστημα κίνησης της έκδοσης ΙS 300h και το τελικό αποτέλεσμα είναι για να το χαίρεσαι!

Ήταν θέμα χρόνου για τη Lexus να παρουσιάσει μια υβριδική επιλογή για τη μεσαία σεντάν σειρά της με τον κωδικό IS. Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε με την ολοκαίνουργια 3η γενιά της σειράς.  
Κομψό και δυναμικό
Η σχεδίαση του Lexus IS 300h αποτελεί ένα από τα πλεονεκτήματα του υβριδικού σεντάν. Οι μικρές σε διαστάσεις γυάλινες επιφάνειες, τα τονισμένα «νεύρα» και η κλίση της οροφής, προσδίδουν την εικόνα ενός 4θυρου κουπέ. Με μήκος 4.665 χλστ. η νέα σειρά IS είναι 90 χλστ. μακρύτερη από την προηγούμενη. Το IS 300h είναι ιδιαίτερα αεροδυναμικό, με το συντελεστή οπισθέλκουσας να είναι μόλις 0,25, από τους πιο χαμηλούς στην κατηγορία.
Με 38.900 ευρώ
Το πολυτελές υβριδικό σεντάν της Lexus κοστίζει 38.900 ευρώ στη «βασική» έκδοση Dynamic, που δεν παρουσιάζει καμία έλλειψη στον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Αντιθέτως προσφέρει μεταξύ άλλων στάνταρ σύστημα ευστάθειας και ελέγχου πρόσφυσης, 8 αερόσακους (2 αφορούν τα γόνατα οδηγού και συνοδηγού), όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες,  σύστημα infotainment με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών, διζωνικό ηλεκτρονικό κλιματισμό και δερμάτινη επένδυση σε τιμόνι και επιλογέα  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center