• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στα δίχτυα των αστυνομικών αρχών έπεσε ένας 23χρονος ημεδαπός, ο οποίος ξάφριζε πολύτιμα αντικείμενα από λουόμενους σε παραλίες της Νοτιοανατολικής Αττικής.

23χρονος ξάφριζε λουόμενους & αυτοκίνητα!

Διαβάστηκε από 2348 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/7/2017

Συνελήφθη από αστυνομικούς ένας 23χρονος ημεδαπός για κλοπές από λουόμενους και διαρρήξεις-κλοπές αυτοκινήτων σε παραλίες της Νοτιοανατολικής Αττικής. Μέχρι στιγμής εξιχνιάσθηκαν 15 περιπτώσεις. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες.

 
Συνελήφθη εντός των ορίων του αυτοφώρου, βραδινές ώρες της 12-7-2017 στο Λαύριο, από αστυνομικούς του Τμήματος Λαυρεωτικής, ένας 23χρονος ημεδαπός, για κλοπή από λουόμενο. Ειδικότερα, τις απογευματινές ώρες της περασμένης Τρίτης, σε πλαζ της Κερατέας, αφαίρεσε από το σακίδιο του θύματος διάφορα προσωπικά αντικείμενα καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και στη συνέχεια με τη χρήση αυτών, εισήλθε στο εσωτερικό του οχήματος, αφαιρώντας χρηματικό ποσό, κινητό τηλέφωνο καθώς και γυαλιά οράσεως.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης από τον περασμένο Ιούνιο, κινούμενος με δίκυκλη μοτοσυκλέτα, μετέβαινε στην ευρύτερη παραλιακή ζώνη του Σουνίου και ειδικότερα στις πλαζ και στους παρακείμενους χώρους στάθμευσης οχημάτων των λουόμενων.
 

Ακολούθως, είτε προέβαινε σε κλοπές τσαντών – σακιδίων λουομένων και στη συνέχεια, με τα αφαιρεθέντα κλειδιά, διερρήγνυε τα αυτοκίνητα τους είτε με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου, προκαλούσε τη θραύση των υαλοπινάκων των οχημάτων στους χώρους στάθμευσης. Από το εσωτερικό τους, αφαιρούσε τσάντες, χρήματα, κοσμήματα, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί 15 περιπτώσεις κλοπών από λουόμενους και από οχήματα, σε παραλίες της Λαυρεωτικής και του Σαρωνικού. Επιπλέον, επισημαίνεται ότι ο 23χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για κλοπές και ναρκωτικά καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.