3 Plug-in υβριδικά με μεγάλη αυτονομία

3 Plug-in υβριδικά με μεγάλη αυτονομία

11.433 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2022)

Μιλάμε για τα τρία Plug-in υβριδικά με το ρεκόρ πραγματικής αυτονομίας στο Test Center του AutoΤρίτη. Τα Ford Kuga, Mercedes C-Class και RAV4 «ξεχνούν» τι θα πει φόρτιση.

Υβριδικά πρίζας που βγάζουν μια βδομάδα με ρεύμα

Δεν είναι δόκιμη έκφραση αλλά μας αρέσει. «Τα PHEV είναι η εξελιγμένη version των υβριδικών αυτοκινήτων». Δημιουργήθηκαν για να καλύψουν σε ευρύτερο φάσμα μετακινήσεων το ενδιάμεσο στάδιο μεταξύ των θερμικών κινητήρων και της «καθαρής» ηλεκτροκίνησης, συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα και των δύο κόσμων. Από την μία πλευρά χρησιμοποιείς τον βενζινοκινητήρα για μακρινές διαδρομές και ταξίδια, από την άλλη καλύπτεις τις μέσες καθημερινές ανάγκες σου με το ισχυρό ηλεκτρικό μοτέρ και την μικρή μπαταρία ιόντων λιθίου.
 
Καλός ο παραπάνω συνδυασμός, αλλά υπάρχουν επιλογές με ηλεκτρική αυτονομία, αρκετή να σε κάνουν να ξεχάσει τον ήχο της... καύσης; Το AutoΤρίτη Test Center έχει την απάντηση. Τα Ford Kuga, Mercedes C-Class και RAV4 εκπροσωπούν διαφορετική κατηγορία αυτοκινήτου, συνδέονται όμως από το περίσσιο απόθεμα τους σε ενέργεια το οποίο φτάνει για να βολτάρεις ηλεκτρικά καθημερινές και σαββατοκύριακα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO PROACE
NISSAN