Στην εικόνα βλέπετε το τρέχον Jeep Grand Cherokee.

3 σειρές καθισμάτων το νέο Grand Cherokee

1.953 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2018)

Νέες σημαντικές πληροφορίες ήρθαν στην επιφάνεια αναφορικά με το νέο Jeep Grand Cherokee, το οποίο αναμένεται να μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα.

Αν και η Jeep δεν έχει πει πολλά για τον εν λόγω μοντέλο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πληροφορίες το νέο SUV όταν θα κάνει την εμφάνισή του θα διαθέτει αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης, ενώ εκτός από τις εκδόσεις που θα εξοπλίζονται αποκλειστικά από κινητήρες εσωτερικής καύσης, διαθέσιμη θα είναι και μία plug-in υβριδική.
 
Από κει και πέρα μια ενδιαφέρουσα αλλαγή θα υπάρξει και στο εσωτερικό. Όπως αναφέρουν οι πηγές μας το νέο Grand Cherokee θα προσφέρεται και με επιλογή τριών σειρών καθισμάτων, που θα το καταστήσουν ικανό να φιλοξενεί τουλάχιστον επτά επιβάτες στην καμπίνα.
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με αναφορές ξένων μέσων η κατασκευή του Jeep Grand Cherokee είναι πιθανό να ανοίξει θέσεις εργασίας, αλλά μακριά από την Ευρώπη. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Wall Street Journal, η Fiat Chrysler Automobiles για τις μοντέλα της αγορά των ΗΠΑ αναμένεται να ανοίξει ένα νέο εργοστάσιο στο Ντιτρόιτ.
 
Το εργοστάσιο αυτό θα είναι υπεύθυνο για την κατασκευή του αυτοκινήτου, ανοίγοντας 400 νέες θέσεις εργασίας. Μάλιστα αναφέρει πως δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως το νέο Jeep Grand Cherokee θα βρίσκεται στις παγκόσμιες αγορές το 2021.  

Hyundai
NISSAN