Το 30 εκατομμυριοστό Golf ήταν ένα πετρελαιοκίνητο TDI, το οποίο τοποθετήθηκε ως έκθεμα στον ανοιχτό χώρο του εργοστασίου όπου και κατασκευάστηκε.

Το 30 εκατομμυριοστό Golf ήταν ένα πετρελαιοκίνητο TDI, το οποίο τοποθετήθηκε ως έκθεμα στον ανοιχτό χώρο του εργοστασίου όπου και κατασκευάστηκε.

30 εκατομμύρια Golf!

3.747 Επισκέψεις στο άρθρο (17/6/2013)

Από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της Volkswagen στο Wolfsburg της Γερμανίας βγήκε το 30 εκατομμυριοστό Golf.

Το δημοφιλές μοντέλο της VW, μετρά 39 χρόνια συνεχούς εμπορικής παρουσίας, με το πρώτο να κατασκευάζεται και να πατάει τα ελαστικά του στο δρόμο, το 1974. Έκτοτε, η συνέχεια και επιτυχία του μοντέλου, είναι γνωστή με τη γερμανική εταιρία να δηλώνει ότι πουλάει κατά μέσο όρο 2.000 Golf… την ημέρα!Πιο συγκεκριμένα, το επετειακό αυτοκίνητο ήταν ένα Golf TDI BlueMotion, το οποίο τοποθετήθηκε ως έκθεμα σε κεντρικό σημείο του εργοαστασίου.Σε δηλώσεις προέβη για την περίσταση κι ο πρόεδρος της Volkswagen, κ. Martin Winterkorn, ο οποίος δήλωσε: «Η ιστορία του Golf συμπίπτει με την ιστορία της αυτοκινητιστικής προόδου. Με τεχνολογίες όπως την ασφαλή κίνηση στους εμπρός τροχούς του πρώτου Golf, το ντεμπούτο του πετρελαιοκινητήρα TDI στη τρίτη γενιά, το ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας και το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη στη τέταρτη γενιά και το στάνταρ Automatic Post-Collision Braking System στη νέα, αυτό το αυτοκίνητο συνεχίζει να προωθεί την πρόοδο».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda