Στο δρόμο το Hyundai i10 πατάει γερά, δίνοντας την αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκινήτου.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο δρόμο το Hyundai i10 πατάει γερά, δίνοντας την αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκινήτου.

Hyundai i10: Πιο αυτοκίνητο από την κατηγορία του

29.033 Επισκέψεις στο άρθρο

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του νέου Hyundai i10, ο λόγος για να το πάρεις στο παιδί, τη σύζυγο, αλλά και κατΆ επέκταση στον ίδιο σου τον εαυτό, είναι πως πρόκειται για ένα μίνι μοντέλο με αρετές μεγαλύτερου αυτοκινήτου, ένα μοντέλο «πιο αυτοκίνητο από την κατηγορία του». Αυτό φαίνεται τόσο από την προσφορά σε χώρους για επιβάτες και αποσκευές, όσο και από την οδική του συμπεριφορά και την ποιότητα κατασκευής.

35% μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ από τον ανταγωνισμό
Το πορτ-μπαγκάζ του Hyundai i10 έχει χωρητικότητα 252 λίτρα όντας έτσι το μεγαλύτερο από όλα τα μίνι και 35% μεγαλύτερο από τον μέσο όρο της κατηγορίας, φτάνοντας έτσι τα χωροταξικά δεδομένα των μικρών. Όμως και στο εσωτερικό του, μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση τέσσερις ενήλικες επιβάτες χάρη στο αυξημένο εσωτερικό ύψος και πλάτος της καμπίνας με αποτέλεσμα να είναι μια «μικρή λιμουζίνα».
Πέρα όμως από την ευρυχωρία, το εσωτερικό του i10 ξεχωρίζει και με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του. Ενδεικτικά, στην καμπίνα δεν θα δείτε «ακάλυπτο μέταλλο», μια προσφιλή δηλαδή τακτική στα μίνι, ενώ το ταμπλό αποτελείται από σκληρό, αλλά καλό σε ποιότητα πλαστικό. 
Tέλος, όμορφη και νεανική είναι η σχεδίαση χωρίς εργονομικά λάθη, στοιχείο σημαντικό για ένα μοντέλο που περνάς πολλές ώρες κολλημένος στην κίνηση της πόλης.

Πατάει γερά, καταναλώνει λίγα
Στη συνέχεια, αυτό που καθιστά το i10 πιο αυτοκίνητο από την κατηγορία του, είναι ο τρόπος που πατάει στο δρόμο, η ευελιξία που επιδεικνύει μέσα στην πόλη και η σταθερότητά του τόσο στον αυτοκινητόδρομο, όσο και στο επαρχιακό δίκτυο, αφού ο οδηγός του δεν θα φοβηθεί να ανεβάσει οδηγικούς ρυθμούς. Στο τελευταίο, μάλιστα, συμβάλλουν και οι κινητήρες του, αφού και ικανοί σε απόδοση είναι, και -το σημαντικότερο- οικονομικοί σε κατανάλωση. Συγκεκριμένα, το i10 έρχεται με δύο βενζινοκινητήρες 1,0 και 1,2 λτ. απόδοσης 66 και 87 ίππων αντίστοιχα, εκ των οποίων ο 1,2 είναι ο μοναδικός 4κύλινδρος με μεταβλητό χρονισμό στην κατηγορία, ενώ ο 1,0 στην έκδοση ECO (με Start&Stop) καταναλώνει 4,3 λτ./100 χλμ. και απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας. Αμφότεροι, έχουν φυσικά κάρτα ελευθέρας για τον πράσινο δακτύλιο…

Από 8.990 ευρώ και με 5 χρόνια εγγύηση
Η τιμή του Hyundai i10 ξεκινά με έκπτωση και απόσυρση από τα 8.990 ευρώ, μία τιμή ανταγωνιστική για την κατηγορία των μίνι. Ταυτόχρονα, συνοδεύεται με 5ετή εγγύηση χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων προσθέτοντας έτσι έναν ακόμη λόγω στη λίστα για να τους το πάρεις…


Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του νέου Hyundai i10, ο λόγος για να το πάρεις στο παιδί, τη σύζυγο, αλλά και κατΆ επέκταση στον ίδιο σου τον εαυτό, είναι πως πρόκειται για ένα μίνι μοντέλο με αρετές μεγαλύτερου αυτοκινήτου.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του νέου Hyundai i10, ο λόγος για να το πάρεις στο παιδί, τη σύζυγο, αλλά και κατΆ επέκταση στον ίδιο σου τον εαυτό, είναι πως πρόκειται για ένα μίνι μοντέλο με αρετές μεγαλύτερου αυτοκινήτου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center