Το Ford Fiesta είναι ξεκούραστο στον αυτοκινητόδρομο και ευχάριστο υπό πίεση.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Ford Fiesta είναι ξεκούραστο στον αυτοκινητόδρομο και ευχάριστο υπό πίεση.

Ford Fiesta: Σταματάει μόνο του, το λειτουργείς με τη φωνή και έχει μαγικό κλειδί!

29.038 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι προηγμένες τεχνολογίες που έχει το Ford Fiesta αποτελούν από μόνες τους αιτία αγοράς για τον Έλληνα γονιό… Τι εννοούμε με αυτό; Πρώτα από όλα, διαθέτει το κλειδί Ford MyKey με το οποίο ο γονιός μπορεί να προγραμματίσει τα όρια ταχύτητας και έντασης του ηχοσυστήματος, ενώ σε περίπτωση που ο οδηγός δεν φοράει ζώνη επιπλέον του χαρακτηριστικού μπιπ, μπαίνει στο mute το ηχοσύστημα μέχρι αυτός να «δεθεί»…

Στη συνέχεια, η επόμενη τεχνολογία είναι το σύστημα Active City Stop το οποίο μπορεί να φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο αποτρέποντας μια σύγκρουση με ταχύτητες έως 15 χλμ./ώρα ή μειώνοντας τη σφοδρότητά τους με ταχύτητες μέχρι 30 χλμ./ώρα.

Τέλος, το μικρό της Ford διαθέτει το σύστημα Ford SYNC με το οποίο μπορείτε να ελέγχετε το κινητό τηλέφωνο, το ραδιόφωνο και το κλιματισμό χρησιμοποιώντας απλές, άμεσες φωνητικές εντολές, χωρίς δηλαδή να πάρετε τα χέρια από το τιμόνι και να αποσπάσετε την προσοχή σας από το δρόμο.

Κερασάκια στην τούρτα…
Σίγουρα οι παραπάνω τεχνολογίες αποτελούν λόγο αγοράς για να το κάνεις δώρο στους αγαπημένους σου, όμως το Fiesta διαθέτει και επιπλέον πλεονεκτήματα. Πρώτα από όλα, είναι ο τρεις φορές βραβευμένος ως «Κινητήρας της Χρονιάς» 1.0 Ecoboost ο οποίος ανεξαρτήτως έκδοσης εξασφαλίζει κορυφαίες επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Ενδεικτικά, με έως 140 ίππους είναι ο ισχυρότερος 1.000άρης που κατασκευάστηκε ποτέ, ενώ με 99 γρ./χλμ. απαλλάσσεται από την καταβολή των τελών κυκλοφορίας.

Μετά από αυτόν, το Ford Fiesta ξεχωρίζει με την δυναμική του εμφάνιση που παραπέμπει σε μοντέλα της Aston Martin, την σπορτίφ οδική συμπεριφορά, την πολύ καλή ποιότητα κύλισης και την άνεση στο δρόμο, ενώ η ποιότητα κατασκευής, οι χώροι και το value for money πρέπει οπωσδήποτε να ληφθούν υπόψιν στην όλη εξίσωση.


¶νετο, ευρύχωρο και ποιοτικό είναι το εσωτερικό του Ford Fiesta.

¶νετο, ευρύχωρο και ποιοτικό είναι το εσωτερικό του Ford Fiesta.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto