Οι compact εξωτερικές διαστάσεις και η ευελιξία μέσα στην πόλη είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στην οδική συμπεριφορά του Nissan Micra.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι compact εξωτερικές διαστάσεις και η ευελιξία μέσα στην πόλη είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στην οδική συμπεριφορά του Nissan Micra.

Nissan Micra: Η έξυπνη επιλογή

29.035 Επισκέψεις στο άρθρο

Compact σε διαστάσεις, ευέλικτο στην πόλη, πρακτικό και ευρύχωρο και πάνω από όλα οικονομικό στη χρήση και απόκτησή του, το Nissan Micra μέσω της απλότητάς του αποτελεί μια από τις εξυπνότερες επιλογές της κατηγορίας, ένα smart deal που αξίζει να το «δωρίσεις» στους αγαπημένους σου…
Οικονομικό στην χρήση
Κάτω από το καπό του Nissan Micra βρίσκεται ένας 1.200άρης βενζινοκινητήρας απόδοσης 80 ίππων ο οποίος εξασφαλίζει σβέλτες επιδόσεις και το σημαντικότερο είναι οικονομικός στην κατανάλωση καυσίμου. Σημειώστε πως χρειάζεται μόλις 5,0 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα που σημαίνει ότι με ένα ρεζερβουάρ μπορείς να «βγάλεις» σχεδόν ένα μήνα, ενώ οι εκπομπές CO2 είναι περιορισμένες, κάτι που μεταφράζεται σε χαμηλά τέλη κυκλοφορίας και ελεύθερη πρόσβαση στον Πράσινο Δακτύλιο.

Οικονομικό να αποκτήσεις
Εκτός όμως από οικονομικό στη χρήση, το Micra είναι και οικονομικό για να το αποκτήσεις. Συγκεκριμένα, η τιμή του ξεκινά από τα 9.300 ευρώ στην λιτή έκδοση Motiva (χωρίς A/C και κλιματισμό), όμως στην επόμενη έκδοση με 10.080 ευρώ, έχει όλα τα απαραίτητα. Με αυτό το δεδομένο λοιπόν, αποτελεί μία άκρως ανταγωνιστική και value for money πρόταση στην κατηγορία.

Μοντέρνο, hi-tech και ευρύχωρο
Μπορεί να ανήκει στην κατηγορία των οχημάτων πόλης, ωστόσο το Nissan Micra καλύπτει πολλαπλές ανάγκες, στοιχείο απαραίτητο για ένα σύγχρονο αυτοκίνητο. Πρώτα από όλα σου φτιάχνει τη διάθεση με την μοντέρνα του σχεδίαση, κάτι που θα εκτιμήσει το νεανικό κοινό της κατηγορίας. Στη συνέχεια είναι compact σε εξωτερικές διαστάσεις και παρκάρει με ευκολία στο κέντρο της πόλης, την ώρα που στο εσωτερικό η εκμετάλλευση χώρου είναι εξαιρετική διευκολύνοντας σημαντικά την καθημερινή συμβίωση μαζί του. Με άνεση θα καθίσουν τέσσερις ενήλικες, ενώ ο χώρος αποσκευών ανέρχεται στα 265 λτ., τιμή στον μέσο όρο της κατηγορίας. Στη συνέχεια, η ποιότητα κατασκευής είναι καλή για τα δεδομένα της κατηγορίας, ενώ o εξοπλισμός (βασικός και προαιρετικός) χαρίζει μια hi-tech αίσθηση. Ενδεικτικά, το Nissan Micra διατίθεται με cruise control και το εξελιγμένο σύστημα infotainment Nissan Connect, με έγχρωμη οθόνη αφής, σύστημα πλοήγησης και Bluetooth για σύνδεση με το κινητό.


Ο 1.200άρης κινητήρας αποδίδει 80 ίππους, εξασφαλίζει καλές επιδόσεις και το σημαντικότερο είναι οικονομικός στην κατανάλωση.

Ο 1.200άρης κινητήρας αποδίδει 80 ίππους, εξασφαλίζει καλές επιδόσεις και το σημαντικότερο είναι οικονομικός στην κατανάλωση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto