• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Σε ΗΠΑ και Καναδά, 31% δήλωσε ότι θα αντικαταστούσε το αυτοκίνητο βενζίνης ή diesel με κάποιο ηλεκτρικό.

Η έρευνα διεκπεραιώθηκε από την Dalia Research και περιελάμβανε 43.000 ανθρώπους σε 52 διαφορετικές χώρες.

4 στους 10 θα έπαιρναν ηλεκτρικό στο μέλλον

Διαβάστηκε από 2251 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/7/2017

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη σε 52 χώρες, το 40% των οδηγών θα σκεφτόντουσαν σοβαρά να αγοράσουν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο τα επόμενα 5 χρόνια.

 
Σύμφωνα με μια εκτενή έρευνα, περίπου 40% των οδηγών σκέφτονται την πιθανότητα να αγοράσουν ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο στα επόμενα 5 χρόνια.

Η έρευνα διεκπεραιώθηκε από την Dalia Research και περιελάμβανε 43.000 ανθρώπους σε 52 διαφορετικές χώρες σχετικά με τις σκέψεις τους γύρω από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και την πιθανότητα να αγοράσουν κάποιο στο κοντινό μέλλον.
 
Σε ΗΠΑ και Καναδά, 31% δήλωσε ότι θα αντικαταστούσε το αυτοκίνητο βενζίνης ή diesel με κάποιο ηλεκτρικό. Στο Mεξικό, το ποσοστό έφτασε το 39% ενώ στην Ταϊλάνδη το υψηλότατο ποσοστό του 66%. Στην Κίνα που θεωρείται μια αγορά που πολλοί θεωρούν ότι μπορεί να υιοθετήσει πιο εύκολα την ηλεκτροκίνηση το ποσοστό φτάνει στο 58%.

Στην Ιαπωνία από την άλλη πλευρά το ποσοστό είναι μικρό( 16%) ενώ στην Σαουδική Αραβία παρά την μεγάλη παραγωγή πετρελαίου το 45% είναι αρκετά θετικό προς μια αγορά ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου.