Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 40 Nissan GT-R έδωσαν ραντεβού, προσφέροντας ένα από τα πιο εντυπωσιακά στιγμιότυπα που έχουμε δει.

Ραντεβού από 40 Nissan GT-R! (+vid)

9.504 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2019)

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 40 Nissan GT-R έδωσαν ραντεβού, προσφέροντας ένα από τα πιο εντυπωσιακά στιγμιότυπα που έχουμε δει.

Όλα αυτά έλαβαν χώρα στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, τη Μόσχα και έγιναν γνωστά μέσω ενός βίντεο, το οποίο έχει κάνει την εμφάνισή του στο Youtube υπεύθυνο για το οποίο είναι ο χρήστης dragtimes και τα μέλη του κλαμπ του GT-R στη Μόσχα.
 
Τα 40 Nissan GT-R, συγκεντρώθηκαν στους ευρύχωρους δρόμους της Μόσχας και κινήθηκαν όλα μαζί σε πορεία, μέχρι να κάνουν μία στάση σε κάποιο πάρκινγκ για μία μικρή στάση. Το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους άλλους χρήστες του δρόμου, αλλά και τους πεζούς, τα κεφάλια των οποίων γυρνούσαν αυτόματα κατά το πέρασμα των μοντέλων.
Όπως καταλαβαίνουμε οι φίλοι του «Godzilla» έδωσαν αυτό το ραντεβού για να αποχαιρετήσουν το 2018, όπως φαίνεται και στο τέλος του βίντεο, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το 2019.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως κατά την παρουσία τους στο δρόμο τα GT-R συνάντησαν και συνόδευαν μια Ferrari 488, η οποία τους έκανε για λίγο παρέα, στιγμιότυπο που μπορείτε να δείτε στο 2:34.
 
Δείτε το τρομερό βίντεο   
 

ELASTIKA 2024
moto